Ağbal, baba ocağı Yoncalı'da

AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Naci Ağbal, doğduğu köyü ziyaret etti.

Ağbal, baba ocağı Yoncalı'da
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Naci Ağbal, doğduğu köyü ziyaret etti. Seçim çalışmalarına AK Parti’nin 24. Dönem Bayburt Milletvekili ve 25. Dönem milletvekili adayı olan Bünyamin Özbek’le devam eden Ağbal, dün köyü Yoncalı’ya da gitti.

Bayburt İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal ve parti mensuplarının eşlik ettiği Ağbal, ziyarette duygu dolu anlar yaşadı. Seçim çalışmaları kapsamında yapılan ziyaret zaman zaman gözyaşlarına sahne olurken, sohbetlerde daha çok anılar konuşuldu.

Yoncalı vatandaşların sıcak karşıladığı Ağbal'a bir vatandaş tarafından Kurtuluş Savaşı'ndan kalma mermiden yapılmış bir yüzük hediye edildi.

Köy mahalle odasındaki toplantıda adaylığına ilişkin açıklamalarda bulunmaması dikkat çeken Ağbal, burada yaptığı sohbetlerde, “En mutlu haberleri hep Bayburt'ta aldım ama canım sıkkınsa, köye sığınmak ilk tercihimdi” dedi.

Konuşmasında Bayburt'tan ayrılış hikâyesini de anlatan Ağbal, “Üniversite sınavına girdiğim gün. Kötü geçtiğini düşünerek, kızıp köye geldim, bir ay kaldım köyde. Sonra bir gün Bayburt merkeze geldik, aynı gün köye dönecekken arabayı kaçırdık. O gün Cumhuriyet Oteli’nde kalmıştım. O akşam amcam haber yolluyor, ‘Çorum'a gel, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni kazandın’ diye.” şeklinde konuştu.

Karşılıklı devam eden sohbetlerde Yoncalı vatandaşlar ve akrabaları ile hasret gideren Ağbal, daha sonra Özbek'le yürüttüğü seçim çalışmalarına devam etmek için parti mensuplarıyla birlikte köyden ayrıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halit 9 yıl önce

bayburt müftüsü siyasete girmiş,büyük gelişme.basından