KUDAKA, 6 projeden 5’ini başarılı buldu

KUDAKA, 2014 Yılı Teknik Destek Programı'nın 2. döneminde destek almaya hak kazanan projeleri açıkladı.

KUDAKA, 6 projeden 5’ini başarılı buldu
Bayburt Postası - 2014 Yılı Teknik Destek Programı Mayıs - Haziran Dönemi başvuruları değerlendirme süreci Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği hükümleri uyarınca tamamlanarak, teknik destek almaya hak kazanan projeler belirlendi. Mayıs-Haziran dönemine 5’i Erzurum’dan ve 1’i Erzincan’dan olmak üzere toplam 6 başvuru yapıldı. Değerlendirme sürecinin ilk aşaması olan ön inceleme sürecinde, projelerin idari kontrol ve uygunluk kontrolleri yapılmış, 6 başvuru ön incelemede uygun bulunup teknik ve mali değerlendirme aşamasına geçti.

Teknik Destek başvurularından toplam 70 ve üzerinde puan alanlar başarılı projeler olarak kabul edilmiştir. Değerlendirme sonuçlarına göre, başarılı olan 4’ü Erzurum, 1’i Erzincan olmak üzere toplam 5 proje listede yer alırken, Bayburt’tan herhangi bir başvuru yapılmadı.

2014 Yılı Teknik Destek Programı’nın Mart-Nisan dönemine 13’ü Erzurum’dan, 5’i Erzincan’dan ve 3’ü Bayburt’tan olmak üzere toplam 21 başvuru yapılmıştı. Bu başvurulardan 16’sı başarılı bulunurken, Bayburt’tan 3 proje teknik destek almaya hak kazanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.