YGS'yi 1 dakikayla kaçırdılar!

Bayburt'ta, YGS'ye girecekleri binalara 09.46'da gelen bazı adaylar, 1 dakika geç kaldıkları için sınava alınmayınca gözyaşlarına hakim olamadı.

YGS'yi 1 dakikayla kaçırdılar!
Bayburt Postası - Bayburt'ta, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) 1 dakika geç kaldığı için giremeyen bazı adaylar gözyaşlarını tutamadı. 

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin belirlediği kurallar gereğince, sınavların yapıldığı salonların kapıları saat 09.45'te kapatıldı ve bu saatten sonra gelen adaylar sınava alınmadı.

Bayburt'ta, sınava gireceği Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine 09.46'da gelen bazı öğrenciler, geç kaldıkları için salonlara alınmamaları üzerine gözyaşlarına hakim olamadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan Arslanhan 7 yıl önce

Sinavsiz universitelere giren suriyelileri bu gencecik tertemiz yurekli kardeslerimizin emelerini cignettiniz.

Avatar
Ulubatlı 7 yıl önce

Böyle kural mı olur.sınav başlamamış,çocukların bir senesi heba oldu gitti.sınav 10 da, 14 dakika var neyin kafası bu...bırakın suriyelileri katmayı haksızlık oldu diyin uygulama yanlış diyin..suriyeleri sınavsız almaları da yanlış...o da ayrı bir konu...

Avatar
Ayhan 7 yıl önce

Binlerce suriyeliyi sınavsız üniversitelere alan sistem Türk gençlerinin hayallerini yıktı.Unutmayalım 1 dakika 1 yıldan önemli değildir!!!!

Avatar
metin 7 yıl önce

Suriyeli olsa inanın izin verirlerdi

Avatar
Muharrem 7 yıl önce

Sınavsız eger suriyeli alinmissa iddiamizi ispat edelim yoksa karalama yapmaktan kacinalim değerli arkadaşlar

Avatar
Seher 7 yıl önce

O cocugun gelecegini calanlar Allaha hesap verecek daha baslamamis