Vali Epcim, LGS Birincisi Emel Kuzu ve ailesini ağırladı

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, LGS Baybut Birincisi Emel Kuzu’yu makamında ağırladı. 

Vali Epcim, LGS Birincisi Emel Kuzu ve ailesini ağırladı

Bayburt Postası - Vali Cüneyt Epcim, 2019-2020 Lise Geçiş Sınavı (LGS) Bayburt il birincisi Emel Kuzu ve ailesini makamında ağırladı. Emel Kuzu'ya başarılarının devamını dileyerek altın hediye eden Vali Epcim, Kuzu çiftini de evlatlarının başarısı dolayısıyla ayrıca tebrik etti.

Galatasaray Lisesi’ne yerleşti

Bayburt Sınav Koleji mezunu olan Emel Kuzu, LGS sınavında sorulan soruların biri hariç tamamını doğru yaparak Bayburt birinciliğine ulaştı. Jandarma Binbaşı Adem Kuzu ile Bayburt Fen Lisesi Fizik Öğretmeni Emel Kuzu’nun çocuğu olan Emel Kuzu, derece yaptığı sınavın ardından Türkiye’nin en prestijli okullarından biri olan Galatasaray Lisesi’ne yerleşti. Kuzu, halen Galatasaray Lisesi’nde Franzıca hazırlık eğitimini sürdürmekte.

Vali Epcim'in makamında gerçekleşen ziyarete, Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ile Bayburt Sınav Koleji Müdürü Serhat Kılıç da katıldı.   


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt 3 yıl önce

Kazanan evladımızı ve ailesini tebrik ediyoruz başarılarnın devamını diliyoruz kolej sahibine sormak lazım kazanan sizin kolejdemi yetişti yoksa son senemi geldi sizin kolejde öyle bir başarı grafiği yok ayrıca koleje öğrencisini veren aileler pişmanlıklarını her yerde duyuyorum bende onlardan biriyim

Misafir Avatar
çoruh 3 yıl önce @Bayburt

kolejın sahibi uzmanlarında sahibi uzmanlarda çalıştırdığı kişilerin sigortalarını tam yatırmıyormuş çalışanlar söylüyor

Beğenmedim! (0)