“Üniversite, şehre birçok yenilik getirdi”

Bayburt Valisi Kerem Al, Bayburt Üniversitesi’nin Bayburt’a birçok yenilik getirdiğini söyledi. Vali Kerem Al, Rektör Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu ile birlikte Bayburt Üniversitesi’ni gezerek bir takım incelemelerde bulundu. Bayburt Üniversitesi’nin şehre birçok yenilik getirdiğini ifade eden Al, üniversite bünyesinde yapılan çalışmaların son derece güzel ve modern bir şekilde yapıldığı belirterek Rektör Murat Mollamahmutoğlu’na çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

“Üniversite, şehre birçok yenilik getirdi”

Vali Al, bir öğrenciye Bayburt ve Bayburt Üniversitesi hakkındaki izlenimlerini sordu...Bayburt Valisi Kerem Al, Bayburt Üniversitesi’nin Bayburt’a birçok yenilik getirdiğini söyledi. Vali Kerem Al, Rektör Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu ile birlikte Bayburt Üniversitesi’ni gezerek bir takım incelemelerde bulundu. Bayburt Üniversitesi’nin şehre birçok yenilik getirdiğini ifade eden Al, üniversite bünyesinde yapılan çalışmaların son derece güzel ve modern bir şekilde yapıldığı belirterek Rektör Murat Mollamahmutoğlu’na çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Kalabalık bir heyetle üniversiteye gelen Vali Kerem Al'ı, Rektör Mollamahmutoğlu kapıda karşıladı. Rektörlük makamına geçen Vali Al ve beraberindekiler daha sonra ressam Tekin Koçan’ın ‘Atatürk Rölyefleri Seramik Sergisi’ni gezdi.

Üniversite bahçesinin peyzaj çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Al, Rektör Mollamahmutoğlu eşliğinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi’ni dolaştı. Bayburt Üniversitesi’nin Bayburt’a birçok yenilik getirdiğini belirten Vali Al, yeni projeler hakkında Rektör Mollamahmutoğlu’ndan bilgi aldı.

“Bayburt Üniversitesi’nde bulunmaktan mutluyum.”

Öğrencilerle de sohbet eden Vali Al, Bayburt ve üniversiteden şikâyetleri olup olmadığını sordu. Gezi sırasında karşılaştığı bir öğrenciye Bayburt’a gelmeden önce ve geldikten sonraki izlenimlerini soran Vali Al, öğrenciden Bayburt’un küçük bir yer olmasından dolayı üniversitedeki imkânlarında kısıtlı olabileceğini düşündüğünü fakat Bayburt’ta geldikten sonra bu düşüncelerinin tamamen yersiz olduğunu, Bayburt’ta ve Bayburt Üniversitesi’nde bulunmaktan çok mutlu olduğu cevabını aldı.

Vali Al, daha sonra bir öğrenci ile 'havalı masada futbol' oynadı. İİBF kantininde öğle yemeği yiyen Al ve beraberindeki heyet, Eğitim Fakültesi kantininde çay içtikten sonra Bayburt Üniversitesi’nden ayrıldı.

Yaklaşık iki saat süren gezide Bayburt Valisi Kerem Al’a Garnizon Komutanı Albay Faruk Kayadelen, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Halil Uysal, İl Emniyet Müdürü Mesut İnce, İl Genel Meclis Başkanı Recai Bayrak, Defterdar Orhan Mutluay ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyaeddin Babacan eşlik etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.