Rektör Coşkun, Erzurum üniversitelerini gezdi

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Rektör Coşkun, Erzurum üniversitelerini gezdi
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi'ni ziyaret etti. İlk ziyareti Erzurum Teknik Üniversitesi’ne yapan Rektör Coşkun, Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı’ya rektörlük görevine ikinnci defa atanması sebebiyle tebriklerini sunarak çalışmalarında başarılar diledi. Rektör Yaylalı ise Rektör Coşkun’un ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu kaydetti.

Daha sonra Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ı da ziyaret eden Rektör Coşkun, Koçak ile bir süre görüşerek çalışmalarında başarılar diledi. Rektör Koçak ise Rektör Coşkun’un ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Üniversiteli 9 yıl önce

Sayın Rektörüm birazda kampüs içinde daire başkanlıklarındaki personellerinin odasını ve hocalarının odasını ziyaret etmesini öneririm.