Bayburt Üniversitesi'nin Fakülte Dekanlıklarında Bayrak Değişimi

Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Bayburt Eğitim Fakültesi Dekanlıklarına atamalar gerçekleştirildi.

Bayburt Üniversitesi'nin Fakülte Dekanlıklarında Bayrak Değişimi

Bayburt Postası - Yeni dönemde; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığına vekâleten Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına vekâleten Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül ve Eğitim Fakültesi Dekanlığına vekâleten Prof. Dr. Sedat Maden atandı.

Devit teslim törenlerinde konuşan Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, gerçekleştirilen atamaların Bayburt Üniversitesine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Erdoğan, Prof. Dr. Bülbül ve Prof. Dr. Maden’i tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Yeni görevlerine başlamadan dolayı mutluluklarını dile getiren Dekan Vekilleri ise bu kutlu görev için desteklerini esirgemeyen Rektör Türkmen’e teşekkürlerini ileterek, görevlerini hakkıyla ifa etmek için çalışacaklarını ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.