Bayburt iki öğretmene eTwinning Kalite Etiketi Ödülü

Bayburt'ta eTwinning faaliyetleri kapsamında iki öğretmene kalite etiketi ödülü verildi. 

Bayburt iki öğretmene eTwinning Kalite Etiketi Ödülü

Bayburt Postası - Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanan 85. Yıl Anaokulu Öğretmeni Şule Yılmaz ile Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanan Şair Zihni İlkokulu Öğretmeni Yasemin Uygun'un ödüllerini Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu verdi. 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen belgeleri öğretmenlere takdim eden Karakaşoğlu, eTwinning portalının ve bu alanda yürütülen projelerin, tüm faydalarının yanı sıra  Avrupa'nın her ülkesinden öğretmeni bir araya getirmesi yönüyle de çok kıymetli ve büyük bir fırsat olduğunu ifade etti. Karakaşoğlu, Avrupa'da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, öğrenci ve öğretmenlerin 21. yy becerileri kapsamında, bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin artırılması amacıyla yürütülen eTwinning faaliyetlerine katkı sunanlara teşekkür etti.  

Törene okul müdürleri Kübra Kacır ve Enver Dağtekin de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.