Bayburt Grup, burs desteğinde 3 bin 500 öğrenciye ulaştı

Bayburt Group, Bayburtlu öğrencilerin eğitimlerine katkı sunmaya devam ediyor.

Bayburt Grup, burs desteğinde 3 bin 500 öğrenciye ulaştı
Bayburt Postası - Bayburt Grup, burs desteğini üç katına çıkardı. Her yıl olduğu gibi bin 300’e yakın öğrencinin destek gördüğü burs başvurularını bu yıl 3 bin 500’e kadar çıkaran Bayburt Grup’tan eğitim çalışmaları ile ilgili açıklama geldi.

Bayburt Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk, daha önce açıkladığı okul ve yurt binası ile ilgili müjdesini yineledi. Şentürk, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitimine katkılarımız gelecek yıllarda da artarak devam edecektir. Bayburt Grup olarak Bayburt’ta yaptırmayı planladığımız okul ve yurt binası için teknik ekibimiz proje çalışmalarını sürdürmektedir” dedi.

Burs destekleri hakkında yaptığı açıklamada, Hacı Kıyası Şentürk Camii ve Külliyesi’nde yapılacak olan ek birimler hakkında da bilgi veren Şentürk, şu açıklamayı yaptı:

“Bir toplumun gelişmesi öncelikle o toplumun eğitimli olması ile ilgilidir. Buradan yola çıkarak verdiğimiz eğitim bursları ile bizlerin amacı da şehrimiz Bayburt'a ve Bayburtlu gençlerimizin eğitim seviyesine katkıda bulunmaktır. Bu katkı ile Bayburt’umuzun ve ülkemizin geleceğine yatırım yaptığımızı biliyoruz. Bayburt Grup olarak bu yıl eğitim döneminde olan 3 bin 500 gencimize burs imkanı sağladık. Özellikle burs için başvuran ve gerekli şartları sağlayan tüm Bayburtlu gençlerimiz bu imkandan faydalandı. Şükürler olsun ki, Allah'ım bu imkanları bize verdi”

Okul ve yurt binası

“Bu gençlerimizin eğitimlerini büyük bir başarıyla tamamlayarak gelecekte ülkemize ve Bayburt’umuza büyük hizmetlerde bulunacaklarından asla şüphemiz yoktur. Allah bizlere imkan verdiği sürece geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitimine katkılarımız gelecek yıllarda da artarak devam edecektir. Ayrıca Bayburt Grup olarak Bayburt’ta yaptırmayı planladığımız okul ve yurt binası için teknik ekibimiz proje çalışmalarını sürdürmektedir. Bütün hemşehrilerimizin malumu olduğu üzere geçtiğimiz aylarda sayın bakanlarımızın katılımı ile temeli atılan Hacı Kıyası Şentürk Camii ve Külliyesi inşaatı şehrimizde yükselmektedir. Bu camii ve külliye içerisinde oluşturulacak kütüphane, konferans sakonu ve diğer sosyal alanlarla şehrimizin birçok ihtiyacı karşılanacaktır. Bir Bayburtlu olarak güzel şehrimiz ve onun güzel insanları için yaptıklarımızı asla yeterli görmüyoruz. Bayburt’un değişmesi ve gelişmesi için sizlerle birlikte daha güzel hizmetler yapacağımıza inancımız tamdır. Hemşehrileri olmaktan gurur duyduğum Bayburtlu gençlerimize burslarının hayırlı olmasını diliyor, her birine eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Bayburt halkından tek dileğimiz, hayır dualarını bizlerden eksik etmesinler"


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
pulurbeyi 7 yıl önce

Genç Kardeşlerimizin geleceğine yön verecek olan eğitim öğretimin devamı hususunda, böylesine anlamlı bir katkı sunarak onları yalnız bırakmayan ve 3500 öğrencimize burs vererek onları destekleyen Abdurrahman ŞENTÜRK Beyden ve Tüm BAYBURT GRUP Ailesinden Allah razı olsun.H.Haluk AKKOYUNLU

Avatar
Mustafa budak 7 yıl önce

Okuyan arkadaslara cok güzel bir imkan sunulmuş vesile olanlardan Allah razı olsun. Allah işlerinizi kazadan korusun daha çok iş imkanı sunsun .

Avatar
Bayburt lu 7 yıl önce

Burslar için Allah razı olsun ancak sayın Şentürk yaptıgınız köprülü kavşagı terminal, tokilerini, köylere döktügünüz asfaltları ,otobüs terminalini,gözden geçiriniz eksik ve hatalı işler Bayburt guruba yakışmıyor ha bide siyasete müdahale etmeyiniz lütfen.

Avatar
Celal seçen 6 yıl önce

Yakupaptal köyünden hemşeriniz olarak yapmış olduğunuz hizmetlerden ve öğrencilere vermiş olduğunuz burslardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum Allah razı olsun ölmüşlerimize rahmet eylesin hoşçakalın

Avatar
Muhammet cebeoglu 7 yıl önce

Allah raziolsun olmuslerinizede rahmetiyle muamele eylesin hayatta kalanlarinizada uzun omurler versin Allaha emanet

Avatar
sabit.aktaş baksisi koyu 7 yıl önce

iyiki. varsiniz buyuk başkan bayburt ve bayburlular gurur duyuyor daha nice başarilar dilerim selamlar

Avatar
Sefa 7 yıl önce

Askale sizden gurur duyuyor

Avatar
Recep Kılıç 6 yıl önce

Bu sene kazandığım bursunuz ile hem Türkiyeme hem de kendi geleceğim için sizlere hayırlı bir genç birey olacağıma söz veriyorum Allah razı olsun iyi ki varsınız