Bayburt Fen Lisesi'nden bölge birinciliği

Bayburt Fen Lisesi Öğrencisi Esad Burak Polat, Türk Dili ve Edebiyatı dalında katıldığı TUBİTAK yarışmasında “Çayhanem Çay Tadında Kütüphanem” adlı projesi ile bölge birincisi oldu.

Bayburt Fen Lisesi'nden bölge birinciliği
Bayburt Postası - Bayburt Fen Lisesi Öğrencisi Esad Burak Polat, Türk Dili ve Edebiyatı dalında katıldığı TUBİTAK yarışmasında “Çayhanem Çay Tadında Kütüphanem” adlı projesi ile bölge birincisi oldu.
  
TÜBİTAK tarafından Ortaöğretim öğrencilerine yönelik olarak bu yıl 47.si düzenlenen “Araştırma Projeleri Yarışması Erzurum Bölge Sergisi Ödül Töreni” Atatürk Üniversitesi Kültür ve Gösteri Merkezinde yapıldı. 

Yarışmaya; Erzurum, Ardahan, Artvin, Bayburt, Erzincan, Kars,  Iğdır, Trabzon,  Rize,  Gümüşhane illeri katıldı. 

Bilgisayar, Psikoloji Sosyoloji Tarih Kimya Biyoloji Matematik Türk Dili ve Edebiyatı, Coğrafya, Değerler Eğitimi, Fizik, Psikoloji, Teknolojik Tasarım olmak üzere 12 dalda proje sunulan yarışmada 100 adet proje arasından 21 finalist, 12 ikinci, 12 üçüncü belirlendi.

Yarışmaya Türk Dili ve Edebiyatı dalında katılan Bayburt Fen Lisesi Öğrencisi Esad Burak Polat'ın “Çayhanem Çay Tadında Kütüphanem” projesi bölge birinciliğine layık görüldü. “Çayhanem Çay Tadında Kütüphanem” projesi 2-6 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara´da bölgeyi temsil edecek.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 8 yıl önce

İçeriği ne?