Adalet Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mustaf Albayrak

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Mustafa Albayrak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Adalet Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mustaf Albayrak

Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen ziyarete Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’un yanı sıra rektör yardımcıları Prof. Dr. Mutlu Türkmen ve Prof. Dr. Metin Uçurum da katıldı.

Gerçekleştirilen ziyarette kısa bir konuşma yapan Rektör Coşkun, Yüksekokul Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Mustafa Albayrak’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. Adalet Meslek Yüksekokulu müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Mustafa Albayrak ise, Rektör Coşkun’a teşekkürlerini ileterek; görevini hakkıyla ifa etmek için çalışacağını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
Doç. Dr. Mustafa Albayrak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.