12. Dernekler Arası Bilgi Yarışması sonuçlandı

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği’nin bu yıl 12.’sini düzenlediği bilgi yarışmasında 25 dernek yarıştı.

12. Dernekler Arası Bilgi Yarışması sonuçlandı
Bayburt Postası - Bayburt Kültür ve Yardım Derneği’nin bu yıl 12.’sini düzenlediği bilgi yarışmasında 25 dernek yarıştı. 6, 7 ve 8. sınıflardan 1’er öğrencinin katıldığı yarışmada birinciliği Sancaktepe Köyü Derneği, ikinciliği Helva Köyü Derneği, üçüncülüğü ise Petekkaya Köyü Derneği kazandı.

“Bilgiler Yarışıyor, Gençler Kaynaşıyor” adı altında İstanbul Bahçelievler Nurettin Topçu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen yarışmanın sorularını Büyükçekmece Final Okulları hazırladı.

75 öğrencinin yarışığı yarışmaya; Ağören Köyü, Alapelit Köyü, Armutlu Köyü, Aşağıçımağıl Köyü, Aydıncık Köyü, Bayrampaşa Köyü, Çayırköprü Köyü, Çiğdemtepe Köyü, Dağtarla Köyü, Danişmend Köyü, Erikdibi Köyü, Güneşli Köyü, Helva Köyü, İğdir Köyü, Kabaçayır Köyü, Karayaşmak Köyü, Karşıgeçit Köyü, Kavacık Köyü, Kavaklı Köyü, Koçbayır Köyü, Masat Köyü, Petekkaya Köyü, Pınarcık Köyü, Sancaktepe Köyü ve Sırakayalar Köyü dernekleri katıldı.

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan’ın selamlama konuşması yaptığı programda tüm öğrencilere eğitim, kültür kitapları bulunan setin yanında; katılım belgesi, madalya ve şarz cihazı takdim edildi. Ayrıca yarışmada ilk üçe giren öğrencilere altın hediye edildi. 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.