'100. yıl' sempozyumunda 23 bildiri sunuldu

100. Yıl Kurtuluş etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘İşgalden Kurtuluşunun 100. Yılında Bayburt ve Kafkas Cephesi' sempozyumu kapanış oturumuyla sona erdi.

'100. yıl' sempozyumunda 23 bildiri sunuldu
Bayburt Postası - Kapanış oturumunda konuşan Rektör Yardımcısı ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Çiğdem, her biri birbirinden değerli olan sunumların, tarihi anlamaya yardımcı olduğunun altını çizerek, Bayburt’un tarihinin kahramanlıklarla dolu olduğunu ifade etti ve sempozyuma gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Bayburt’un kurtuluşunun 100. yılı anısına düzenlenen sempozyum, farklı üniversitelerden seçkin akademisyenlerin katılımıyla bir bilim şenliği havasında gerçekleşti. Farklı konulardan 23 bildirinin sunulduğu sempozyum, şehrin tarihsel birikimine ve Kafkas Cephesi’ne ilişkin tarih literatürüne katkıda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 6 yıl önce

Evet tarihimiz kahramanlıklarla dolu Elhamdulillah. Şu diyarda neden adaleti el üstünde tutacak yöneticiler göremiyoruz sayın üniversite yönetimi... Yanlışınız çok vesselam