Taşhan’da 'trafik' sergisi

Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla Taşhan’da trafik sergisi açıldı.

Taşhan’da 'trafik' sergisi
Bayburt Postası - Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla Taşhan’da trafik sergisi açıldı. İl Emniyet Müdürlüğü, Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı  ve Karayolları Şefliğinin ortaklaşa organize ettikleri etkinlikler kapsamında açılan sergide video filmler, poster ve afişlerin yanı sıra  halkın bilgilendirilmesine yönelik kitaplar, boyama kitapları ve broşürler dağıtıldı. Sergi 3 gün boyunca gezilebilecek.

Kurum müdürleriyle birlikte sergi açılışını yapan Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, öğrencilere trafik kuralları ve trafikte dikkatli olunması gereken konular hakkında bilgiler içeren boyama kitabı ve trafik güvenliği kitabı dağıttı.

Vali Ünlüer, burada yaptığı açıklamada etkinlikleri düzenleyen kurumlara teşekkür ederek, “Trafik kazalarına bağlı ilimizde engelliliği ve ölüm oranlarını düşürmek; halkımızda trafik kuralları konusunda bilinç düzeyini yükseltmeyi hedefleyen bu çalışmaların kurumlar arası işbirliği ile yapılmasının ilimiz ve halkımız adına gurur verici” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih işaşır 10 yıl önce

taşhanı mezbelelikten kurtarıp bayburtun hizmetine sunan hacı ali polata ve ekibine teşekkür ediyorum