Sanayi esnafının Bakan Ağbal'dan isteği var

21 Şubat Sanayi Sitesi esnafı Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan Tarım Yerleşkesinin sanayi sitesi yanına yapılmasını istedi.

Sanayi esnafının Bakan Ağbal'dan isteği var
Bayburt Postası - 21 Şubat Sanayi Sitesi esnafı Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan Tarım Yerleşkesinin sanayi sitesi yanına yapılmasını istedi. Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Erzurum'dan karayolu ile Bayburt'a gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu'na ilk karşılamayı sanayi esnafı yaptı.



Sanayi kavşağında üzerinde 'Tarım Yerleşkesinin söz verildiği gibi sanayi sitemizin yanına yapılmasını istemekteyiz" yazılı pankartla karşılanan Ağbal ve Kavcıoğlu, araçtan inerek tek tek sanayi esnafı ile tokalaştı.

21 Şubat Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Cengiz Kahraman'ın konuyla ilgili bilgi vermesinin ardından konuşan Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Sanayi sitesi Bayburt'un ekmeği. Burayı ihaml etmemiz asla söz konusu olamaz" dedi.

İstişareler sonucu konuyla ilgili nihai kararın verileceğini kaydeden Ağbal, şu açıklamayı yaptı: 

"Arkadaşlar bu konuları sizlerle konuşup hep beraber karar veririz. Şuan için benim bildiğim nihai bir karar yok. Bunu esnafımızın menfaati olacak şekilde değerlendiririz. Orada endişeniz olmasın, siz yeter ki çalışın, kazanın, üretin. Burası Bayburt’un ekmeği, onun için bizim burayı ihmal etmemiz asla söz konusu olamaz. Benim için sanayi sitesinin yeri başka onu bilin. Allah hepinizden razı olsun." 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.