Bakan Ağbal'dan esnaf ziyareti

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Anadolu Ajansının (AA) yılın fotoğrafları oylamasına katıldı.

Bakan Ağbal'dan esnaf ziyareti
Bayburt Postası - Maliye Bakanı Naci Ağbal, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği memleketi Bayburt'ta esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan esnafları ziyaret eden Ağbal, Bayburt Valiliğini de ziyaret etti. Vali Yusuf Odabaş
, ziyaret anısına Ağbal'a tablo sundu.


Yılın fotoğraflarını oyladı

Anadolu Ajansının (AA) yılın fotoğrafları oylamasına da katılan Ağbal, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğrafları inceleyerek, 3 fotoğraf için oy kullandı.

Bakan Ağbal, haber kategorisinde Fırat Yurdakul'un "Şah Fırat Operasyonu" fotoğrafını seçti. Yaşam kategorisinde Gökhan Balcı'nın "Selimiye'de Bayram Namazı" fotoğrafını oylayan Ağbal, spor kategorisinde ise oyunu Orhan Akkanat'ın "Arda Turan'ın Gözyaşları" fotoğrafına verdi.

Ağbal, yılın fotoğrafları oylamasında yer alan fotoğrafların, birbirinden güzel olduğunu belirterek, "Bazen kitaplar dolusu yazdıklarınızı bir fotoğraf karesi çok daha öz ifade edebiliyor. Anadolu Ajansını tebrik ediyorum, çok güzel bir çalışma" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.