"Masat deresi de katledilmesin!"

Yavuz, kendi köyü olan Beşpınar'dan örnek vererek, "bizim ki katledildi, bari Masat deresi katledilmesin" dedi. İşte o açıklama...

"Masat deresi de katledilmesin!"
Bayburt Postası - Masat Köyü ve çevresinde incelemelerde bulunan Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Masat Deresi'nde ıslah çalışması yapılacağını açıklamış, ıslah çalışmasının yapılacağı alanda incelemelerde bulunmuştu. 

Haber henüz sıcaklığını korurken, SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz'dan konuya ilişkin bir açıklama geldi. Yavuz, kendi köyü olan Beşpınar'dan örnek vererek, "bizim ki katledildi, bari Masat deresi katledilmesin" dedi. 

İlgili Haber: "Masat Deresi'nde ıslah çalışması yapılacak"

Yavuz'un Bayburt Postası'na yaptığı açıklama şöyle:

"Masat deresine yönelik ıslah çalışması başlatılacağını memnuniyetle öğrendim. Yalnız sayın Valimizden bir konuyu istirham ediyorum. Bayburt'ta herhangi bir derenin ıslah çalışmasına onay vermeden, köyümüzde ıslah çalışması altında yapılan katliamı yerinde incelemelerini istirham ediyorum. Çocukluğumuzun içinde geçtiği Loru (Beşpınar) deresi şu an tam bir karanlık dehlize dönüşmüş, insanla derenin ilişkisi tamamen kesilmiş, rezalet bir konuma gelmiştir. Devletin parası iyileştirmek için değil de, bizim derenin başına gelen bir çalışma için kullanılacaksa çok yazık. Bu konulara Sayın Valimizin ne kadar önem verdiğini bildiğim için, Masat deresinin de bizim derenin akıbetine uğramaması için kendilerinden Beşpınar'a ve Beşpınar'da ıslah çalışması adı adında yapılan katliamı yerinde görmelerini istirham ediyorum."


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.