Başkan Pekmezci'den Bakan Bilgin'e ziyaret

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci çalışma ziyareti için bulunduğu Ankara’da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin’i makamında ziyaret etti. 

Başkan Pekmezci'den Bakan Bilgin'e ziyaret

Bayburt Postası - Ziyarette Pekmezci’ye Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, MHP MYK Üyesi İdris Aydın, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk ve Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır eşlik etti.

Bayburt’un konuşulduğu ziyarette Başkan Hükmü Pekmezci Bayburt Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Bakan Bilgin’e bilgi verdi. Bayburt’un durumu genel hatlarıyla değerlendirilirken Başkan Pekmezci, günün anısına Bakan Bilgin’e Bayburt’un yöresel ürünlerinden oluşan çeşitli hediyeler takdim etti. Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk ise Aydıntepe dokuma halısı hediye etti. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.