Başbakan Davutoğlu, Bayburt'un sorunlarını dinledi

Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu Başbakanlık makamında Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştü.

Başbakan Davutoğlu, Bayburt'un sorunlarını dinledi
Bayburt Postası - Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu Başbakanlık makamında Başbakan Ahmet Davutoğlu'yla görüştü.

Bölge milletvekillerini ağırlayan Başbakan Davutoğlu'na, Ağbal ve Kavcıoğlu tarafından Bayburt ve bölge sorunları hakkında bilgi verildi.

Öte yandan Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, TBMM Genel Kurulu'nda 2016 Bütçesi görüşülürken Plan ve Bütçe Komisyonunu temsil etti. Kavcıoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile birlikte kurulda yer aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin 8 yıl önce

tren gelmiyormuş artık lafı bırakın bu lafı sözü toplantıları ve icraat yapın millet 14 yıldır masal dinledi

Avatar
ALOŞ 8 yıl önce

Bayburt için çalışan vekillerimiz ve sayın Başbakanımız sayesinde Bayburt un ismi duyulur oldu. Yeni Türkiye de işte Bayburt un çalışan insanları. Onun için Sayın Vekillerimizin Bayburt u hep dile getirmeleri yetmez mi?

Avatar
çetin 8 yıl önce

14 yıllık ak.parti içerisindeki paralelciler,temizleniyor,dolayısıyla 2016 Bayburt için
milat olacaktır,sn bakandan Allah razı olsun,ne diyor yeterki proje getirin.!!!

Avatar
Gürsel karapınar 8 yıl önce

Bayburt'un tek sorunu var....Belediyecilik yani (Çarpık yapılaşma-İmar- iltimas)
bunları aşmak içinde irade lazım, kim derse İŞSİZLİK zavallı kişidir..
Bu rezalet içinde yaşamanın işsizlikle,paralel yapıyla,proje getirmeyle alakası yoktur...Bakanımız,millevekilimiz, muhalif partiler,Tic.od., Esnaf Od.,diğer STK lar ve basınımız geniş kapsamlı İSTİŞARE toplantısı yapıp ,atılması gereken adımları atması lazım, başta inşat ruhsatı verme işi durdurulacak, bunu da belediye başkanı tek başına yapamayacağına göre, İRADEYİ tesis etmemiz lazım,başta bakanımızı ve vekilimizi göreve çağırıyoruz...Bu yaz mevsimi Bayburt için ZOR=EZİYET içinde geçecektir...Allah kolaylık vere...

Avatar
çetin 8 yıl önce

sn metin bir yerde size katılıyoruz,eski vekil b.özbek,in yatırımları sanki yok,amma
velakin sn bakan ve vekil için çalışma gözüküyor,hızlı tren bayburta gelirse,o zaman
yüzün kızaracak.!?,dolayısıyla siyasi manevra yapmayınız,lütfen.

Avatar
Arpali 8 yıl önce

Tren işi şimdilik iptal bir daha ki seçime kadar unutun seçimlerde nefsinizi hava Alanı tren acemi birliği vb. Köreltirsiniz.