24 parça tarihi eser ele geçirildi

Bayburt'ta 24 parça tarihi eser ele geçirildi.

24 parça tarihi eser ele geçirildi
Bayburt Postası - Bayburt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 24 parça tarihi eser ele geçirdi. Bayburt Valiliği tarafından yapılan açıklamada, iki farklı evde tarihi eser bulunduğuna ilişkin ihbarı değerlendiren Bayburt İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı operasyon sonucu 24 parça tarihi eserin ele geçirildiği belirtildi.

3 Haziran 2014 günü yapılan operasyon ve eski dönemlere ait olduğu belirtilen tarihi eserler hakkında detaylı açıklama yapılmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kadir 10 yıl önce

ne saçma kanunlarımız var. bir avrupaya bakın birde bize... sallıyorum dedemin dedesinin kılıcı var ister saklarım ister satarım kime ne. 3 kuruş etmeyecek şey için dünyanın cezasını yerler şimdi. ihbar edeninde bol bol kulakları çınlar. madem devlet tarihine önem veriyor bunları kayıt altına almak istiyor. kendisi teşvik etsin kendisi alsın.