Özbek: "Beleşçi zihniyete dur diyeceğiz!"

Bayburt İl Özel İdarespor Kulübü Başkanı Ersoy Özbek, bir kombine kartla birden çok giriş yapıldığını tespit ettiklerini kaydederek, bu tür davranışlarda bulunan kişilerin kulübe ihanet ettiklerini belirtti.

Özbek: "Beleşçi zihniyete dur diyeceğiz!"
Bayburt Postası - Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor Başkanı İsmail Özbek geçen hafta oynanan Erzincan Spor maçında türbinlerin tıklım tıklım dolu olmasına karşılık elde edilen hâsılatın ayını oranda olmadığını belirtti.

Özbek açıklamasında, “Bizler sezon sonu şampiyonluk tacını elde etmek için yönetim kurulu, teknik ekip ve sahada futbolcularımız ter dökerken her zaman yanımızda olmasını beklediğimiz taraftarlarımız ellerinden gelen fedakarlığı gösterenlerin yanında maalesef bir ay içerisinde sahamızda iki maça izlemeye bilet almadan girmek isteyen ve bu girişime çanak tutan bazı zihniyetler yüzünden şevkimiz kırılmaktadır. Aldıkları kombine kartları ile stada giriş yaptıktan sonra farklı yollar ile dışarıdaki beleşçi zihniyetteki insanlara ulaştırıp aynı kombine kart ile stada tekrar giriş yapan kişilerin sayısının oldukça fazla olduğunu tespit ettik. Hatta bazılarının kapıdakilerle ikili ilişkileri sonucu bilet veya kombine kartsız bile maçı izledikleri belirlenmiş durumda ve biz bunu engellemek için yoğun çaba sarf edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

"Beleşçi zihniyete dur diyeceğiz!"

Böyle davranışlarda bulunan kişilerin kulübe ihanet ettiklerini söyleyen ve gerekli tedbirlerin alınacağını kaydeden Özbek, "Biz takım olarak ruhumuzu şampiyonluk için sahaya yansıtan ve her türlü zorluğa göğüs germeye çalışanlar olarak kim bu işlerin içine giriyor ise Bayburtspora ihanet ediyordur. Kombine kart ile giriş yaptıktan sonra başkasına da kullandırıyor veya bedava stada girmek için çaba sarf edenler şampiyonluk hedefine inanmamış bu uğurda fedakârlıktan ve sorumluluktan kaçan kişi veya kişilerdir. Önümüzdeki hafta Çarşamba günü oynayacağımız Bucaspor maçında A1-A2 Kombine kartlar ile sadece ait olduğu tribünlere giriş yapılacak diğer kapılardan asla içeri alınmayacak olup, B1–B2 kapılarından ise sadece bilet ile giriş olacaktır. Bizler yönetim olarak bu işin sıkı takipçisi olacak hatta gerekirse bu iş içinde olanları da deşifre edeceğiz. Hedefimiz bir üst lig olan TFF Spor Toto 2 Lig hedefimize hep birlikte her türlü zorluğa birlikte göğüs gererek ulaşacağımız inancı ile tüm taraftarlarımızdan bu işin içinde olanları uyarmaları ve hatta bize bilgi vermeleridir. Bizde Yönetim olarak gereken her türlü tedbiri alacak ve bu “beleşçi zihniyete" dur diyeceğiz" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Çelik 5 yıl önce

Sayın başkan bu yaptığın yıllardır beleş beslenen topluma ağır gelir onun için "Yönetim istifa" tezahuratına hazırlıklı ol.

Avatar
Galerli 5 yıl önce

Seyirciye Beleşçi gibi ifadeler kullanmak Başkana yakışmadı.

Avatar
Ulubatlı 5 yıl önce

Beleşçi Başkan da bu takımın başında...bunu da unutmayalım.Çıkıp ben Bayburtspora belgeleri ile şu kadar para verdim demedikçe beleşçi başkan konumundasın. yönetimde aynı... hani liste açıklanacaktı kim ne yardım etti bayburtspora adama demezler mi? sen ne verdin bayburtspora...Millet maçı seyretmeye geliyor ona bile beleşçi diyen bir başkan var.bu takımın başına züğürt başkan değil bonkör başkan lazım.

Avatar
Timur 5 yıl önce

Kaç paralık biletten bahsediliyor anlamadım. Millet buna tenezzül edecek kadar düştü mü?

Avatar
Şampiyon 5 yıl önce

Başkan diyir ki parası olmayan ölsün.
Acaba başkan ve yöneticiler kaç para vermişler kulübe.

Avatar
Emre ekol 5 yıl önce

Tek kullanımlık turnike geçişli biletler satılmalı yoksa başka türlü önüne geçilmez.

Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce

20-30 tl bilet mi olur yaw süper lig mi ?

Avatar
Acem 5 yıl önce

Maç seyretmek isteyen parasını verecek insanda utanma olur biraz.kimse klübe verdiği paranın hesabını verecek değil istediği kadar verir vermez size ne