Hakan Çalhanoğlu, futboldan men cezasıyla karşı karşıya

FIFA, Trabzonspor’un başvurusu üzerine Hakan Çalhanoğlu'nun 2011 yılında Trabzonspor ile yürüttüğü görüşmelerle ilişkin transfer soruşturması başlattı.

Hakan Çalhanoğlu, futboldan men cezasıyla karşı karşıya
Bayburt Postası - Bayer Leverkusen'in Bayburtlu yıldızı Hakan Çalhanoğlu, birkaç ay futboldan men cezasıyla karşı karşıya. FIFA, Trabzonspor’un başvurusu üzerine Hakan Çalhanoğlu'nun 2011 yılında Trabzonspor ile yürüttüğü görüşmelerle ilişkin transfer soruşturması başlattı.

Hakan, suçlu bulunması halinde futboldan birkaç ay kadar men cezası alabilir.

Konuyla ilgili açıklamayı Bayer Leverkusen Kulübü Basın Sözcüsü Dirk Mesch yaptı. Mesch, SID'e yaptığı açıklamada, "FIFA, Hakan Çalhanoğlu'na karşı bir soruşturma başlattı. Soruşturma, Bayer Leverkusen'e transferinden önceki süreçle ilgili. Şu anda gözüken, oyuncunun önceki sözleşmesinde bazı usülsüzlüklerin olduğu. Soruşturma devam ediyor. Daha detaylı konuşabilmemiz için bizim de daha fazla bilgiye ihtiyacımız var." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.