10 takım da küme düşme potasında!

Son yılların en heyecanlı sezonuna sahne olan 18 takımlı 3. Lig 3. Grup'ta, 16 takım için henüz her şey bitmiş değil!

10 takım da küme düşme potasında!
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 3. Grup kelimenin tam anlamıyla karıştı. Son yılların en heyecanlı sezonuna sahne olan 18 takımlı ligde, 16 takım için henüz her şey bitmiş değil!

Küme düşmesi kesinleşen İstanbul Güngörenspor dışında son 10 sırayı paylaşan takımların küme düşme potasında olduğu ligde, zirvenin ilk 2 sırasındaki takımların da şampiyonluk mücadelesi sürüyor. Bitime 2 hafta kala 8. sıra takımıyla 17. sıra takımı arasında sadece 5 puan fark bulunuyor. 33. hafta takımların alacağı sonuçlara göre tam 10 takımın küme düşme tehlikesinin bulunduğu grupta, takımlar hayat memat maçlarına çıkacak. Kazananların nefes alacağı haftada, kaybedenler için durum daha kritik hale gelecek!

33. haftanın kritiği

Şampiyonluk ve küme düşme mücadeleleri ile birlikte ligde ayrıca 4 takım için de play-offa kalma mücadelesi sürüyor.

Ligde 40 puanla 11. sırada bulunan Ayvalık Belediyespor’a konuk olacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 2 puan geriden takip ettiği rakibi karşısında bu maçtan mutlaka ama mutlaka puan çıkarmak zorunda.

Küme düşme potasında bulunan ve diğer takımlara göre daha rahat durumda olan 42 puanlı Orhangazispor ile 40 puanlı Sandıklıspor karşı karşıya gelecek. Bu maçın kazananı son haftaya daha rahat girerken, kaybedeni ise içinden çıkılması daha zor bir duruma düşecek.

41 puanlı Erzin Belediyespor’un 39 puanlı Van BBSK deplasmanında puan arayacağı 33. haftada, 37 puanlı Bergama Belediyespor da 39 puanlı Etimesgut Belediyspor’u ağırlıyor.

37 puanlı Kayseri Şekerspor’un, play-off iddiasını devam ettiren Kahraman BBSK karşısında zorlu 90 dakikaya çıkacağı haftanın en kolay maçına ise Balçova Yaşamspor çıkacak. Kupada tarihi başarı elde eden ve geçtiğimiz hafta Orhangazispor’u 4-0’lık net bir skorla geçen Balçova Yaşamspor, ligde küme düşmesi kesinleşen İstanbul Güngörenspor’u ağırlıyor.

Temsilcimiz Ayvalık'tan puanla dönemezse...

33. hafta Ayvalık Belediyespor’la karşılaşacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, bu maçtan galibiyetle ayrılmak zorunda. Aksi durumda beraberlikle veya en kötü senaryo mağlubiyetle ayrıldığı takdirde son hafta karşılaşacağı Kayseri Şekerspor maçından 3 puan çıkarsa bile diğer takımların alacağı sonuçlara göre ligde kalacak.

Sporseverlerin heyecanla takip ettiği, nefeslerin tutulacağı 33. haftada oynanacak olan maçlar ve puan durumu şöyle:

Anadolu Üsküdar 1908 - Ankara Demirspor
Ayvalıkgücü Belediyespor - Bayburt Grup Özel İdare
Balçova Yaşamspor - İstanbul Güngörenspor     
Bergama Belediyespor - Etimesgut Belediyespor
Kayseri Şekerspor - Kahramanmaraş BBSK
Sakaryaspor - Beylerbeyi
Sandıklıspor - Orhangazispor
Silivrispor - BB Erzurumspor
Van BBSK -Erzin Belediyespor


   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet hassan 9 yıl önce

yonetım bu ıkı macın kazanılması için neler yapıyor acaba ? takım düşerse kımler bu takıma sahıp cıkacak bahattın efendi acaba nabacak ?

Avatar
öz bayburtlu 9 yıl önce

bu takımı bu hale getiren sayın yönetim kurulu bayburtluya nasıl hesap verecek acaba