Meral Akşener, Bayburt'a geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekilliği genel seçimleri için düzenlediği miting programına Bayburt'u da dahil etti.

Meral Akşener, Bayburt'a geliyor

Bayburt Postası - İYİ Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı adayları Meral Akşener'in 8 Haziran Cuma günü Bayburt'ta olacağını kaydetti.  

Akşener’in Bayburt programıyla ilgili bilgi veren Kırıcı, bütün Bayburtluları 8 Haziran 2018 Cuma günü saat 15.30 da Cumhuriyet Caddesinde yapılacak olan miting alanına davet etti. 

Yılmaz Kırıcı, “Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Meral Akşener 8 Haziran Cuma günü saat 15.30’da Bayburt’ta sevenleri ile buluşacak. Türkiye’nin ve dolayısıyla Bayburt’un 'iyi' olması için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. Seçim çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Tüm Bayburtlu hemşehrilerimizi 8 Haziran günü Bayburt’taki mitinge davet ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 6 yıl önce

helal olsn sana yiğıt asena güce tapmayan ccesuur insanlar

Avatar
bayburt 6 yıl önce

Bayburt ta 1 millet vekili çıkarır ve 1. parti olur türkiye genelinde tek başına iktidar gelmişken bari cuma namazına denk geleydi yeni camii de namazı kılar mitinge başlardı

Avatar
slm 6 yıl önce

iyı bırı olsaydı yolacıktıklarını yolda bulduklarına satmazdı lıderlık partı kurmayla olmuyor zaman gösterecek gerceklerı cok partıler acıldı kapandı ömru kısa oldu bu ıse menfaat icin gırenler menfaatı yoksa hemen o ortamı terkederler bakıp gorecez kım menfaat icin davayı partıyı bıraktı ılk secım olsun hele bı ağabegi

Avatar
Bayburlu 6 yıl önce

Bayburttun yarisi madur once onlara care arayinyoktan yere bayburdun milletini teror ettinizbirdehalane yuzle oy bekliyorsunuz