Vali İpek, AA’nın kuruluş yıldönümünü kutladı

Bayburt Postası- Bayburt Valisi Hasan İpek, Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 92. yıldönümü dolayısıyla Anadolu Ajansı Muhabiri Fatih Mehmet Özcan’ı makamında ağırladı. Vali İpek yaptığı konuşmada, Bayburt'taki kısıtlı imkanlara rağmen haberlerin ulusal medyada zamanında, doğru ve tarafsız şekilde yer almasını sağlayan Anadolu Ajansı muhabiri Fatih Mehmet Özcan'ın çalışmalarını takdirle izlediğini belirtti.

Vali İpek, AA’nın kuruluş yıldönümünü kutladı

Vali İpek, Anadolu Ajansı muhabiri Fatih Mehmet Özcan'ın çalışmalarını takdirle izlediğini söyledi...Bayburt Postası- Bayburt Valisi Hasan İpek, Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 92. yıldönümü dolayısıyla Anadolu Ajansı Muhabiri Fatih Mehmet Özcan’ı makamında ağırladı. Vali İpek yaptığı konuşmada, Bayburt'taki kısıtlı imkanlara rağmen haberlerin ulusal medyada zamanında, doğru ve tarafsız şekilde yer almasını sağlayan Anadolu Ajansı muhabiri Fatih Mehmet Özcan'ın çalışmalarını takdirle izlediğini belirtti.

İpek, şunları kaydetti:

"Ajansın kuruluş yıldönümü olan bu günde kendisini tebrik ediyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1920 yılında kurulan ve kendisini sürekli yenileyen Anadolu Ajansı'nın 92. yılını, daha uzun yıllar böyle başarılı hizmet etmesi dileği ile kutlar, diğer tüm Anadolu Ajansı çalışanlarına başarılar dilerim."

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.