Gazetemize tebrik ziyareti

Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek ve AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal Bayburt Postası’nı ziyaret etti.

Gazetemize tebrik ziyareti

Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, Bayburt Postası’nı ziyaret etti. Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek ve AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal ile birlikte Bayburt Postası Yazı İşleri Müdürü Murat Okutmuş’u ziyaret eden Vali Ünlüer, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından internet haber sitesi dalında ilk üçe giren gazetemizi tebrik etti. Okutmuş’u gazetemizin başarısından dolayı kutlayan Ünlüer, “İlimize kazandırdığınız bu ödülden dolayı sizleri kutlar, tüm çalışmalarınızla birlikte yayın hayatınızda başarılar dilerim” dedi. 


Ziyarette bir süre Hoca Ali Efendi Matbaası’nı da inceleyen Vali Ünlüer, gazetemizin yayın hayatına başladığı ilk göz ağrısı baskı makinesi hakkında bilgi aldı.



Özbek: “Ayağım uğurlu geldi”

Vali Ünlüer’e eşlik eden Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek de, gazetemizi başarısından dolayı kutladığı konuşmasında espri yapmayı ihmal etmedi. “Mütevazi olamayacağım, ayağım Bayburt'a uğurlu geldi. Bayburtspor 3. Lig’e çıktı. Baksı Müzesi Avrupa Müze Ödülü aldı ve Bayburt Postası Gazetesi internet haberciliği dalında Türkiye üçüncüsü oldu. Bunların üçü de şehrimiz için çok önemli” diyen Özbek, TBMM’de yapılacak olan ödül töreninde bulunmak istediğini söyledi. 

Özbek, “Bayburt Postası'nı bu başarısından dolayı cani gönülden kutluyorum. TBMM'de yapılacak ödül töreninde bulunmak istiyorum. İlimiz için önemli bir şey. Ben başta gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Kürşat Okutmuş nezdinde tüm çalışanlarınızı kutluyorum. Seviniyoruz, mutluyuz" şeklinde konuştu.

AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal ise Bayburt Postası’nın vermiş olduğu hizmetleri ödülle taçlandırdığını söyleyerek, “Emeği geçenleri kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Yazı İşleri Müdürü Murat Okutmuş’la bir süre sohbet eden konuklar ziyaretin ardından gazetemizden ayrıldı.


Bayburt Postası’na büyük ödül!

Bayburt Postası, bir büyük ödüle daha layık görülmenin gururunu yaşıyor...



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Habip SAKA 10 yıl önce

fazlasıyla hak edilmiş bir ödül bayburt postası ailesini bu büyük başarıdan dolayı kutluyorum umarım bu cesur ve tarafsız yayın çizgisinden sapmadan daha büyük başarılara imza atarsınız...

Avatar
Muharrem 10 yıl önce

Tebrik ederim Murat. Allah yolunuzu açık etsin.