Bir kez daha en iyisi

Bayburt Postası - Febus Medya, yılın en iyi sosyal medya ve PR ajansı seçildi. Türkiye'nin ilk dijital moda ve yaşam dergisi Evo's Angels ve Kırmızı Türk Haber Forumu tarafından bu yıl 2'nci kez düzenlenen "Dijital Dünyanın Enleri" ödülleri, Valentin Sheraton Hotel Maslak'ta görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Bir kez daha en iyisi

Yılın en iyi sosyal medya ve PR ajansı seçilen Febus Medya’nın ödülünü genel yayın yönetmenimiz Kürşat Okutmuş aldı…Bayburt Postası - Febus Medya, yılın en iyi sosyal medya ve PR ajansı seçildi. Türkiye'nin ilk dijital moda ve yaşam dergisi Evo's Angels ve Kırmızı Türk Haber Forumu tarafından bu yıl 2'nci kez düzenlenen "Dijital Dünyanın Enleri" ödülleri, Valentin Sheraton Hotel Maslak'ta görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Sunuculuğunu ünlü oyuncu ve komedyen Metin Yıldız ile Miss Model Of Turkey 2010 birincisi Tuğçe Yulaç’ın yaptığı törene moda, magazin, medya ve sanat dünyasından çok sayıda konuk katıldı. 35 farklı kategoride oylamaların gerçekleştiği Dijital Dünyanın Enleri Ödülleri, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da bir milyonun üzerinde kişinin oylama sonuçları ile sahiplerini buldu.

Moda, magazin, medya ve sanat dünyasının heyecanla beklediği ödül töreninde birçok kuruluş ve ünlü isim 35 kategoride ödüle layık görüldü. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi Kırmızı Türk Haber Forumu üzerinden oylamaların gerçekleştiği ödül töreninde 2012 yılının en iyi sosyal medya ve PR ajansı seçilen Febus Medya bir kez daha aynı ödüle layık görüldü. Febus Medya adına ödülü ajansın yönetim kurulu başkanı Kürşat Okutmuş aldı.

Türkiye’nin en büyük karma defilelerine imza atan ve bu defa kendi rekorunu ekarte eden Evo’s Angels, gecede beş modacı ve doksan tescilli model ile Türkiye’nin en büyük karma defilesine imza attı. Dünyaca ünlü etkinlik grubu MMEST ile birlikte sürpriz ünlü isimlerin yer aldığı gecede ödül töreni ve karma defilenin ardından bir Evo’s Angels klasiği haline gelen 'Yaza Merhaba Partisi' de geçekleşti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.