BGC'den Vali Ustaoğlu'na ziyaret

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti (BGC), yönetim kurulu üyeleri Bayburt Valilği görevine başlayan İsmail Ustaoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BGC'den Vali Ustaoğlu'na ziyaret
Bayburt Postası - Bayburt Gazeteciler Cemiyeti (BGC), yönetim kurulu üyeleri Bayburt Valilği görevine başlayan İsmail Ustaoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarete Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ile yönetim kurulu üyeleri Hakan Cem Çoruh, Hacı Murat Okumuş, Cahit Altay, Fatih Mehmet Özcan, Cengizhan Okutmuş ve Beşir Serdar Kelleci katıldı.

Vali Ustaoğlu, burada yaptığı konuşmada, Bayburt'a atanmış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İnşallah insan odaklı hizmetlerimizle Bayburt'un yakalamış olduğu bu fırsatı çok iyi değerlendireceğiz. Yapacağımız tüm çalışmaları toplumun tüm kesimleriyle bir yönetişim anlayışı çerçevesinde ortak akıl ile hayata geçireceğiz" dedi.

Bayburt'a atanmasının hem kendisi hem de Bayburt için hayırlı olması temennisinde bulunan Ustaoğlu, "Bu ilde yapacağımız tüm çalışmalarda toplumun duyan kulağı, gören gözü olan basın ile de sürekli iletişim halinde olacağız, bu çalışmaları birlikte gerçekleştireceğiz" ifadesini kullandı.

Cemiyet Başkanı Yıldız, ise bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Bayburt'taki basın mensuplarının Bayburt için yapılan her doğrunun yanında olacaklarını kaydederek, Ustaoğlu'na görevinde başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.