Bayburt'ta iki köy karantina altında!

Bayburt Valiliği, Bayburt Merkeze bağlı iki köyün karantina altına alındığını duyurdu.

Bayburt'ta iki köy karantina altında!
Bayburt Postası - Köylere giriş çıkışların yasaklandığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz Merkez İlçesine bağlı Aşağıçimağıl ve Ortaçimağıl köylerinde Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 27. ve 72. Maddeleri kapsamında 30.03.2020 tarihinden itibaren ikinci bir değerlendirmeye kadar karantina uygulamasına geçilerek köye giriş ve çıkışlar kapatılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeyneddin YÜCEDAĞ 4 yıl önce

Bayburt Üniversitesinde okuyan, il dışından gelen ve özel yurtlarda barınan öğrenciler salgın hastalıktan dolayı okullar kapandığından memleketlerine geri döndüler.Sizden ricam, Okullar açılana kadar öğrencilerden yurt ücretlerinin alınmaması ile ilgili haber yapmanız."Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyası çerçevesinde yurt sahiplerinden bu fedekarlığı bekliyorum.Eminim yurt sahipleri bu isteğe olumlu cevap verecek ve diğer illere de örnek olacaktır.Saygılarımla.

Avatar
Beyrek 4 yıl önce

gelen hemşehrilerimize bayburt’a girişine lütfen dikkat edin, otobüslerle değil kendi özel araçları ile geliyorlar.elbette gelecekler kendi memleketleri ama insanlar çok bencil olabiliyorlar sağlık durumunda özel durumlarda. lütfen bu kişilere dikkat edelim. Bu gelenlere karantina uygulayalım. bakın Bayburt’un muzdaki hastalık oranlarının yükselme sebebi dışarıdan gelenler, umreden gelenler ve bu şehirlerden gelenler. yazıktır günahtır. Kimin bu konuda vebali varsa Allah’a havale ediyorum hakkımı da helal etmiyorum.