İşadamları, Doğal Taş Fabrikasını inceledi

İstanbul Bayburt Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Saraç eşliğinde doğal taş konusunda uzman iş adamları tarafından Bayburt Ticaret Sanayi Odası ve Bayburt Doğal Taş Fabrikasına bir ziyaret gerçekleştirildi.

İşadamları, Doğal Taş Fabrikasını inceledi
Bayburt Postası - İstanbul Bayburt Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Saraç eşliğinde doğal taş konusunda uzman iş adamları tarafından Bayburt Ticaret Sanayi Odası  ve Bayburt Doğal Taş Fabrikasına bir ziyaret gerçekleştirildi. 

İstanbul Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keleşoğlu, İstanbul Sanayi Odası Meclis Üyesi Cemal Keleşoğlu, Ene Madencilik Limitet Şirketi  Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keleşoğlu tarafından gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Bayburt’ta yapılan önemli yatırımlardan Bayburt Doğal Taş Fabrikasında incelemelerde bulunuldu. Heyete Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca ve Bayburt TSO Başkanı İbrahim Yumak eşlik etti.

Doğal taş fabrikasının inşaat ve makine alt yapısını inceleyen heyet, fabrikayla ilgili olumlu görüşlerini dile getirdi.

Fabrikayı ,inceledikten sonra açıklamalarda bulunan  İstanbul Bayburt Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Saraç, heyetin fabrikayla ilgili düşüncelerini aktardı.



,Heyetin özellikle Bayburt gibi doğal taş envanteri bakımından zengin bir kente çok şey kazandıracağını düşündüklerini  ifade eden  Saraç, ayrıca gelen heyetin fabrika için ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır odlularını belirtti.

Saraç şunları kaydetti:

"İstanbul’dan alanında uzman arkadaşlarımızla TSO’nun davetlisi olarak Bayburt’a geldik. Öncelikle misafirperverliğinden dolayı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İbrahim Yumak ve Genel Sekreter Önder Karaoğlu’na teşekkür ediyorum. Burada ilk olarak fabrika ziyaretimiz oldu. Bayburt’ta böyle bir yatırımı görmek tabiî ki özellikle beni gururlandırdı. Fabrikayı gezen arkadaşlarımın  tesisle ilgili olumlu görüşleri oldu. Fabrikanın makine ve inşaat altyapısı bakımından son derece modern ve işleyebilir olduğunu ifade ettiler. Heyetimiz bu yatırıma ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.”

Doğal taş fabrikasının Bayburt’a yapılan en önemli yatırımlardan biri olduğuna dikkat çeken  TSO Başkanı İbrahim Yumak ise, heyet tarafından yapılan ziyaretin son derece verimli geçtiğini ifade etti. Heyetin Bayburt’u ziyaret etmesine vesile olan  Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu’na teşekkür eden Yumak şunları söyledi:

“Bu ziyarete vesile olan sayın Milletvekilimiz Şahap Kavcıoğlu’na ve Bayburt Vakfı Başkanımız sayın Lokman beye çok teşekkür ediyorum. Misafirlerimiz sektörü bilen ve sektörün içinden gelen iş adamları. Kendilerini süreç ve gelinen nokta hakkında bilgilendirdik. Fabrikamız hakkındaki görüşlerini, tavsiyelerini bizlere ilettiler. Deneyimlerinden istifade ettik. Gerçekten çok faydalı bir program oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz."

Fabrikadaki incelemenin ardından TSO Binasına gelen ziyaretçilere TSO Genel Sekreteri Önder Karaoğlu ve Bayburt Üniversitesi Öğretim Üyesi İlker Tekin tarafından doğal taş atıklarının kullanımı konusunda bir sunum yapıldı.

Sunumda doğal taş atıklarının yapı malzemesi olarak kullanılması hakkında projeler yaptıklarını, bu doğal taş atıklarından inşaat sektöründe kullanılmak üzere  çok hafif yapı taşları elde ettiklerini ve projenin geliştirme çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Derya 8 yıl önce

Bu adamlar nere bakiyorlar boyle...

Avatar
metin 8 yıl önce

yıllardır böyle ciddi yatırım vs derken yine boş yine boş şeyler 14 yıldır bu millet masal dinledi uyuttunuz

Avatar
Sena 8 yıl önce

İcimiz disimiz tas oldu..ya bu adamlar simdiye kadar nerdeydiler..reklammmm...reklamm...

Avatar
İbrahim Başkan İş Yapar 8 yıl önce

Futbola el attı takım ligi 2. sırada bitirdi bir yıl önce son maçta küme düşmeden kurtulmuştuk.Ticaret odasında fark yarattı anap döneminde yaptıklarını bilmeyen yok ki kolay gelsin başkanım Allah yardımcınız olsun.

Avatar
Sena 8 yıl önce

Ha haaaa...
İcimden baska bir sey gelmiyor..

Avatar
vatandaş 8 yıl önce

Anladık Tamam .Artık açın şu fabrikayı da alkışlayalım

Avatar
Recai 8 yıl önce

Birkaç yıl sonra "TAŞ" fiyaskosu biter...