Üniversiteli öğrencinin 'sokak hayvanları' hassasiyeti

Bayburt Üniversitesi öğrencisi Muhammed Badur sokak hayvanları için plastik borulardan mamalıklar üreterek şehrin belirli noktalarına koydu. Badur, aldığı öğrenim bursuyla da sokak hayvanlarını doyuruyor.

Üniversiteli öğrencinin 'sokak hayvanları' hassasiyeti
Bayburt Postası - Satın aldığı plastik borulardan mamalıklar yaparak şehrin çeşitli noktalarına yerleştiren Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencisi Muhammed Badur, bursundan arttırdığı parayla satın aldığı mamaları sokak hayvanlarıyla paylaştı. Üniversitenin ve Kızılay’ın destekleriyle mamalık sayısını ve mama desteğini arttırdığını dile getiren Badur, kendisine çalışmak için bir atölye tahsis eden Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne ve Rektör Coşkun’a teşekkür etti. 

Muhammet Badur'u makamında ağırlayan Coşkun, öğrencilerin başarılı gayretlerinin kendilerini gururlandırdığını ifade etti. Rektör Coşkun, bu tarz örnek projeleri her zaman desteklediklerini ve öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. 

Esmer Cebe, 'Sevdadan Kalan' adlı kitabını Coşkun'a takdim etti 

Geçtiğimiz günlerde 'Sevdadan Kalan' adlı romanıyla edebiyat dünyasına adım atan Bayburt Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi Esmer Cebe, Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. 

‘Sevdadan Kalan’ isimli romanında, İstanbul’daki popüler hayattan kaçan genç bir kadın öğretmenin, gittiği taşrada hakim olan batıl inançlarla mücadelesini ve orada aşık olduğu bir gençle kurdukları gönül ilişkisini anlatan Esmer Cebe, çocukluktan beri dinlediği hikayelerden etkilendiğini ve eğitimin her soruna çözüm getirecek bir araç olduğu mesajı verdiğini dile getirdi. Cebe, kitabını Rektör Coşkun’a hediye ederken, Cineus Babil Kitabevinden çıkan kitabı için düzenleyeceği imza gününe davet etti. 

Rektör Coşkun ise, Esmer Cebe'ye başarılar dileyerek, desteklerini sürdüreceklerini ifade etti. 

Öğrencilerin başarılı gayretlerinin kendilerini gururlandırdığını ifade eden Rektör Coşkun, bu tarz örnek projeleri her zaman desteklediklerini ve öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Coşkun, öğrencilerle birlikte, projelerinin gelişmesi için zaman kaybetmeden çalışmaya başlayacaklarının müjdesini de verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
seko69 6 yıl önce

belki yorum için geç oldu ama idare edin. bu kardeşimizi duyarlılığı için kutluyorum. lakin şehrin merkezinde kangal cinsi ve diğer köpeklerin ne işi var? asıl bunu haber yapmalı. hafta sonu caddeye gezmeye çıktım en az 3 tane kangal köpek cumhuriyet caddesinde geziyordu. bu nasıl bir belediye bu nasıl bir hizmet ve bu nasıl bir şehir?