Öğrenciler Bayburt Belediyesi'nde

Bayburt Ortaokulu 4-B sınıfı öğrencileri, Sosyal Bilgiler dersinde ‘Yerel Yönetimler’ konusunu Bayburt Belediyesi'nde işlediler.

Öğrenciler Bayburt Belediyesi'nde
Bayburt Postası - Bayburt Ortaokulu 4-B sınıfı öğrencileri, Sosyal Bilgiler dersinde ‘Yerel Yönetimler’ konusunu Bayburt Belediyesi'nde işlediler. Belediye Meclis Salonu’nda öğrencileri kabul eden Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk, Sosyal Bilgiler dersinde ‘Yerel Yönetimler’ konusunu işleyen öğrencilere belediye birimleri hakkında bilgi vererek, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Belediye faaliyetleri ile ilgili hazırladıkları soruları soran öğrenciler, Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk’tan aldıkları cevapları not ettiler.

Öğrencilerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk, “Bizim tek amacımız sizlerin daha rahat ortamda yetişmenizdir. Sizlerin başarılı olmanız bizim geleceğe bakışımız için gerçekten çok önemlidir. Ne kadar çok çalışırsanız kendinizi gelecekteki hayata daha iyi hazırlarsınız” diye konuştu.

Bayburt Üniversitesi Araştırma Görevlisi Ceren Çevik, sınıf öğretmenleri Nurettin Yazıcıoğlu, Eğitim Fakültesi lisans öğrencileri Serdar İnal ve Barış Acar ile birlikte Bayburt Belediyesi'ne gelen öğrencilere birçok konuda tavsiyede bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk, derslerinde başarılı olmaları temennisinde bulunarak öğrencileri hediyelerle uğurladı.

Daha sonra Bayburt Belediyesi'nde birimleri gezerek çalışmaları yerinde gören öğrenciler, edindikleri bilgileri not aldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.