Minik öğrencilerden renkli görüntüler

Bayburt 85.Yıl Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen yıl sonu gösterisi büyük beğeni topladı.

Minik öğrencilerden renkli görüntüler
Bayburt Postası - Bayburt 85.Yıl Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen yıl sonu gösterisi büyük beğeni topladı.

Şair Zihni Kültür Merkezi'ndeki etkinlik, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın seslendirilmesi ile devam eden programda, Okul Müdürü Meva Kutluoğlu'nun açılış konuşması ile devam etti. Kendilerinden beklenilenin üstünde performans gösteren minik öğrencilerin gösteri ve hünerleri salondaki izleyenleri hayran bırakırken, yaşları 3 ile 6 olan minik öğrenciler giydikleri renkli ve bir o kadar da yakışan kıyafetlerle izleyenlerden tam not aldılar.

Etkinliğe Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.