MEB müdürlük mülakat sonuçları açıklandı

Bayburt’ta ilan edilen Yönetici Değerlendirme Sözlü Sınav Sonuçları'na göre 111 aday arasından 14 adayın mülakata girmedi, 70 puan barajını ise 45 aday geçti.

MEB müdürlük mülakat sonuçları açıklandı
Bayburt Postası - Milli Eğitim Bakanlığı okul müdürü değerlendirme sürecinde görevden alınan okul müdürlerinin yerine yeniden atama yapmak amacıyla çalışmaları sürdürüyor. Ülke genelinde olduğu gibi Bayburt’ta da çok sayıda aday, oluşturulan komisyon tarafından sözlü mülakata alındı. Bayburt’ta yapılan sözlü mülakat, 23 Ekim tarihinde bitmesinden hemen sonra sonuçlar açıklandı.

Yönetmeliğe göre sözlü sınavda 70 ve üzerinde puan alanlar, durumlarına uygun eğitim kurumlarında görev almak üzere başvuruda bulunabilecek. Bu kapsamda başvuruda bulunanlara on eğitim kurumu tercih etme hakkı verilecek.

Müdürlüğe görevlendirilmek için gerekli şartları taşıyanlar, tercihleri de dikkate alınarak puan üstünlüğüne göre il millî eğitim müdürünün teklifi üzerine valinin onayı ile müdür olarak görevlendirilecek. Puanların eşitliği halinde değerlendirme puanı, sözlü sınav puanı, yöneticilikteki hizmet süresi, öğretmenlikteki hizmet süresi fazla olan adayın görevlendirmesi yapılacak.  Eşitliğin devamı hâlinde görevlendirilecek aday kura ile belirlenecektir.

Görevlendirme işlemleri, itirazların sonuçlandırıldığı tarihten itibaren en geç on iş günü içinde tamamlanacak.

MEB yönetici görevlendirme yönetmeliği takvimine göre, görevlendirmelerin yapılacağı Bayburt’ta ilan edilen sözlü sınav sonuçlarına göre 111 aday arasından 14 adayın mülakata girmediği ve 45 adayın 70 puan barajını geçtiği sözlü sınav sonuçları şöyle:

Bayburt 2014 Yılı Yönetici Değerlendirme Sözlü Sınav Sonuçları için lütfen tıklayınız…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.