LYS sonuçları açıklandı

LYS sonuçları ÖSYM internet sitesinden açıklandı

LYS sonuçları açıklandı
Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2014-Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarını internet sitesinden açıkladı.

SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

14-15 ve 21-22 Haziran tarihlerinde yapılan sınav ile ilgili ÖSYM'nen yapılan açıklamaya göre; 2014- ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden, adaylara ve diğer ilgililere ön bilgi vermek amacıyla yayımlandı. Bu nedenle adayların, tercihlerini yapmadan önce tercih süresi içinde ÖSYM'nin internet adresinden yeniden yayımlanacak 2014-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM'den yapılan duyuruları takip etmeleri gerekiyor.
ÜNİVERSİTE TERCİHLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK

Kılavuza göre, üniversite tercihleri 7-17 Temmuz'da alınacak. 2014-2015 ders yılında, ÖSYS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri bütün üniversitelerde 1-5 Eylül'de yapılacak.

SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.