Gökçedereli miniklerden yıl sonuna özel

Demirözü ilçesine bağlı Gökçedere beldesindeki anasınıfı öğrencilerinin yaptığı eserlerden oluşan yıl sonu sergisi açıldı.

Gökçedereli miniklerden yıl sonuna özel
Bayburt Postası - Demirözü ilçesine bağlı Gökçedere beldesindeki anasınıfı öğrencilerinin yaptığı eserlerden oluşan yıl sonu sergisi açıldı.

Gökçedere Anaokulu'ndaki sergiye Demirözü Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Gökçedere Belde Belediye Başkanı Necbettin Bakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Şahin, okul mürürü Özlem Görgün, bazı kamu kurum temsilcileri, aileler ile öğrenciler katıldı.

Kaymakam Yıldızhan, beraberindekilerle sergiyi gezerek okul müdürü Görgün'de bilgi aldı.

Geleceğin gençleri ve büyükleri olan çocukların yaptığı eserleri çok beğendiğini söyleyen Yıldızhan, herbiri birbirinden güzel olan eserlerin çocukların kendilerine olan özgüvenlerini yansıttığını belirtti.

Yıldızhan ve beraberindekiler sergiyi gezdikten sonra öğrenciler tarafından sunulan gösteriyi izledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.