Geleceğin Öğretmenleri derse başladı

Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2009–2010 Eğitim ve Öğretim yılına başladı. Açılış programına Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Yalçın, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Gavgalı, İlköğretim Bilgisi Fen Bilgisi Ana Bilim Dalı Bölüm Başkanı Yard. Doç. Dr. Esen Taşğın, okutmanlar ve öğrenciler katıldı. Programda bir konuşma yapan Bayburt Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Yalçın, bir önceki dönem sonu ayrılığın hüznünü yaşadıkları gibi, yeni döneminde mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Geleceğin Öğretmenleri derse başladı

Geleceğin Öğretmenleri derse başladıBayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2009–2010 Eğitim ve Öğretim yılına başladı. Açılış programına Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Yalçın, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Gavgalı, İlköğretim Bilgisi Fen Bilgisi Ana Bilim Dalı Bölüm Başkanı Yard. Doç. Dr. Esen Taşğın, okutmanlar ve öğrenciler katıldı. Programda bir konuşma yapan Bayburt Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Yalçın, bir önceki dönem sonu ayrılığın hüznünü yaşadıkları gibi, yeni döneminde mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Yalçın, açılış programında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Öğrenimlerini tamamlayarak birkaç ay önce mezun olan öğrencilerimizin hüznünü yaşarken, şimdi sizin gibi genç öğretmen adaylarını burada görmek bizim için büyük bir heyecan ve mutluluk kaynağı. Yeni bir çevreye gelmenin heyecanı yanında birazda evinizden, ailenizden ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığınızı biliyoruz. Ancak, karşılaştığınız sorunların çözümünde her zaman yanınızda olduğumuzu lütfen unutmayınız. Yine, bir misafir ve kültür elçisi olarak, Bayburt’un size, sizin ise Bayburt’a ve fakültemize kazandıracağınız önemli değerler olduğuna inanmaktayız. Enerjimizi ve motivasyonumuzu sizin gibi değerli gençlerden alan bizler, önümüzdeki yıllarda, bu kutsal mesleği seçen siz geleceğin öğretmenleri ile çalışmaktan, birlikte öğrenmekten ve sizleri birer öğretmen olarak görmekten büyük bir mutluluk duyacağız.

Bilindiği gibi medeniyetlerin inşasında öğretmenler önemli bir rol üstlenmektedirler. Bir milletin yarınlarda da var olabilmesi ve çağın gerektirdiği insan profilinin yetiştirilmesinin temel şartı, nitelikli ve çağdaş öğretmenlere sahip olmasıdır. Geleceğin öğretmenleri olarak, özveri gerektiren ve büyük sorumluluklar taşıyan bir mesleğe talip olduğunuzu lütfen hatırınızdan çıkarmayınız.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.