Erzurum İl Milli Eğitim, proje çalışıyor

Erzurum İl Mlili Eğitim Müdürlüğü merkezde ve 17 ilçede görev yapan öğretmenlere yönelik proje yazma ve proje döngüsü eğitimlerini başlattı.

Erzurum İl Milli Eğitim, proje çalışıyor
Bayburt Postası - Erzurum İl  Mlili Eğitim Müdürlüğü merkezde ve 17 ilçede görev yapan öğretmenlere yönelik proje yazma ve proje döngüsü eğitimlerini başlattı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE toplantı salonundaki eğitimlerin açılışı İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan tarafından yapıldı. Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü “ilimizin 2014 yılı Erasmus Plus projelerinde Türkiye genelinde geçen 9 projesi ile iyi bir yerde olduğunu ve 2015 yılında da bu başarının artarak devam etmesini temenni ettiğini,gelişen ve değişen Türkiye’de öğretmen ve Öğrencilerimizin bulundukları illerin dışında Avrupa ülkelerine gitmesinin oradaki eğitim ve sosyal yaşam şartlarını görmelerinin önemli olduğunu ve edinilen tecrübelerin yaygınlaştırılması konusunun Erzurum’daki eğitim kalitesinin artması için atılacak adımlardan biri olduğunu” ifade etti.
 
Proje yazma eğitimlerine birinci grupta 39, ikinci grupta 31 olmak üzere toplamda 70 öğretmen katıldı. Eğitimler sonunda Mart ayında başvurusu yapılacak Erasmus Plus ve yıl içinde başvurusu devam eden KUDAKA, ÇSGB, İPA gibi projelerin başvuru formlarının doldurulması, ortak bulma ve proje yönetimi hakkında kurslar verilecek. Eğitimler Şube Müdürü Çiğdem Hopur, AR-GE de görevli öğretmenler Esengül Tan Hatun, Hüccet Vural ve Yunus Cihan tarafından verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
suat gunucay 5 yıl önce

Eski kombina altiyerlesim bina doldu yakinda okul yok yakininda imarda 50 donum okulyeri oldugu halde Erzurum