Bayburt Üniversitesi’nin “kan melekleri”

Bayburt Üniversitesi farklı organizasyonlara imza atmaya, adından söz ettirmeye devam ediyor. Üniversite ve Kızılay birlikteliği ile düzenlenen “Kan Bağışı Kampanyası” bu çalışmalara son örnek oldu. Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi bahçesinde Kızılay ile işbirliği içerisinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına öğrencilerin yanı sıra öğretim görevlileri ve vatandaşlar katıldı. “Haydi Bayburt, hep birlikte kan vermeye” sloganıyla gerçekleştirilen kampanyaya, katılım yüksek oldu. 

Bayburt Üniversitesi’nin “kan melekleri”

Üniversite öğrencileri çeşitli organizasyonlar ile dikkat çekiyorBayburt Üniversitesi farklı organizasyonlara imza atmaya, adından söz ettirmeye devam ediyor. Üniversite ve Kızılay birlikteliği ile düzenlenen “Kan Bağışı Kampanyası” bu çalışmalara son örnek oldu. Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi bahçesinde Kızılay ile işbirliği içerisinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına öğrencilerin yanı sıra öğretim görevlileri ve vatandaşlar katıldı. “Haydi Bayburt, hep birlikte kan vermeye” sloganıyla gerçekleştirilen kampanyaya, katılım yüksek oldu.

 

 

 

 

 

Anlamlı bir organizasyona imza atamanın gururu vardı yüzlerinde...Kampanyaya Kızılay destek verdi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kampanyaya öğrencilerin yanı sıra vatandaşlarda katıldı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.