Bayburt Üniversitesi’ne araç bağışı

Bayburt Postası - Merkezi İstanbul’da olan Bayburt Kültür ve Yardım Derneği, Bayburt Üniversitesi'ne katkı sağlamak amacıyla Renault Laguna marka bir araç hibe etti. Törene Dernek Başkanı Abdurrahman Polattimur, Üniversite Genel Sekreteri Celal Akıl, İstanbul Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak ve dernek yöneticileri katıldı. Üniversite hakkında bilgi veren Sekreteri Celal Akıl, Bayburt Üniversitesi'nin diğer üniversitelere göre daha hızlı gelişme göstereceğini söyleyerek, "Bunun nedeni ise gerek dışarıda yaşayan gerekse burada ki Bayburtluların üniversiteyi özümsemeleri ve bu yönde dernek kurarak para biriktirmeleridir. Bayburtluların bu şekilde üniversiteye sahip çıkmaları ve destekleri bizi kamçılıyor. Bu da üniversiteye hızla yansıyor. Yapılacak çalışmalarla kısa sürede her şeyiyle tamam bir üniversite karşınızda bulacaksınız." dedi.

Bayburt Üniversitesi’ne araç bağışı

Abdurrahman Polattimur Bayburt Postası - Merkezi İstanbul’da olan Bayburt Kültür ve Yardım Derneği, Bayburt Üniversitesi'ne katkı sağlamak amacıyla Renault Laguna marka bir araç hibe etti. Törene Dernek Başkanı Abdurrahman Polattimur, Üniversite Genel Sekreteri Celal Akıl, İstanbul Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak ve dernek yöneticileri katıldı. Üniversite hakkında bilgi veren Sekreteri Celal Akıl, Bayburt Üniversitesi'nin diğer üniversitelere göre daha hızlı gelişme göstereceğini söyleyerek, "Bunun nedeni ise gerek dışarıda yaşayan gerekse burada ki Bayburtluların üniversiteyi özümsemeleri ve bu yönde dernek kurarak para biriktirmeleridir. Bayburtluların bu şekilde üniversiteye sahip çıkmaları ve destekleri bizi kamçılıyor. Bu da üniversiteye hızla yansıyor. Yapılacak çalışmalarla kısa sürede her şeyiyle tamam bir üniversite karşınızda bulacaksınız." dedi.

İstanbul Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Abdurrahman Polattimur ise üniversitenin şehirleri için bir fidanlık benzetmesinde bulunarak, ''Tabiî ki buraların gelişmesi için katkı sağlamak gerekir. Fidanlığa su vereceksiniz ki büyüsün. Biz de gücümüz elverdikçe yardımcı olacağız." diye konuştu.

Daha sonra Dernek Başkanı Polattimur aracın teslim tutanağını ve ruhsatını Genel Sekreter Akıl'a verirken, Akıl'da Polattimur'a plaket verdi.

 


YASAL UYARI: www.bayburtpostasi.com ve www.bayburtpostasi.com.tr adresinde yer alan resim ve haberlerin tüm hakları saklıdır. Yeniden basılması, dağıtılması, gerçek veya elektronik ortamda kullanılması izne bağlıdır. Kaynak gösterilmeden ve ilgili sayfaya link verilmeden kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.