Bakan Ağbal’dan Rektör Coşkun’a ziyaret

Maliye Bakanı Sayın Naci Ağbal, Bayburt Üniversitesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bakan Ağbal’dan Rektör Coşkun’a ziyaret
Bayburt Postası - Maliye Bakanı Sayın Naci Ağbal, Bayburt Üniversitesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.
Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun’un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeniden atanması dolayısıyla gerçekleşen ziyarette Bakan Ağbal’a Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ile bir kısım idari ve akademik isim eşlik etti.

Bakan Ağbal ziyarette Rektör Coşkun’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak yeni dönemde de Rektör Coşkun ile beraber çalışacakları için duyduğu memnuniyeti belirtti.

Rektör Coşkun da Bakan Ağbal’a iyi dilek ve temennileri için teşekkür ederek, Bayburt Üniversitesi’ni büyütmek ve daha ileriye götürmek hedefini gerçekleştirmede yeni dönemde de emin adımlarla ilerleyeceklerini belirtti. Bu bağlamda Bakan Ağbal’ın da destekleriyle önümüzdeki akademik yılda 12 yeni bölüm açılacağını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 7 yıl önce

Sayın Bakanım, en büyük hatanızdır Rektör beyin arkasında durmak. Bunu şimdi değil ama zamanla anlayacaksınız. Tek kartı Bayburtlu olduğunu iddia eder. Ama Gümüşhane'de başka telden çalar. Hiç bir Bayburtlu'ya önem vermez. Sizin çabalarınızla açılan fakültelerle hava atar bol bol. Eğer siz olmasaydınız o fakülteler önümüzdeki 10 yıl içerisinde bu üniversitede açılmazdı. Ah keşke bir bilim adamını rektör yapsaydınız.