Akademisyenlere Proje Yazma Eğitimi

Bayburt Üniversitesi akademik personellerine yönelik TÜBİTAK-BİDEB B Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı tarafından desteklenen ‘Projemi Yazıyorum’ etkinliği düzenlendi.

Akademisyenlere Proje Yazma Eğitimi
Bayburt Postası - 15 Temmuz Milli İrade Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlik için belirlenen sınırlı kontenjana seçilen akademisyenler, uzman eğitmenler tarafından TÜBİTAK projesi yazımı konusunda bilgilendirildi.

Proje evreleri, yazım süreci, metodolojik tasarım, özgün değer ve yaygın etki, hakem ve değerlendirme süreci gibi temel hatların anlatıldığı eğitimde, örnek projeler üzerinden anlatımlar sunuldu. Akademisyenlerin çalışma gruplarına bölünerek uygulama da yaptığı eğitim, 10-12 Ekim tarihleri arasında çeşitli oturumlarla sürdürüldü.

Etkinlik sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Erdoğan, proje üretiminin akademi dünyasında oldukça önemsendiğinin altını çizerek, yeni nesil üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Bayburt Üniversitesi’nde TÜBİTAK projesi yürüten akademisyen sayısını arttırmayı hedeflediklerini söyledi. Erdoğan, bu kapsamda düzenledikleri etkinliğin dönütlerini aldıklarını ve birçok parlak fikrin projeye dönüşmesine katkı sunduklarını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.