410 Bayburt Üniversiteli

Eğitim Fakültesi’nden 160, Meslek Yüksekokulu’ndan 250 olmak üzere toplam 410 öğrenci, Bayburt Üniversitesi’nin ilk mezunları oldu. Mezun olan öğrenciler ile yaptığımız kısa görüşmelerde üniversite eğitimlerini başarı ile sonuçlandırmalarının yanı sıra Bayburt Üniversitesi'nin ilk mezunları olmalarınında kendileri için ayrı bir gurur olduğunu söylediler. Öğrenciler Bayburt'ta bir çok anıları bulunduğunu, yaşamlarının geri kalan bölümlerinde Bayburt'u unutmalarının mümkün olmayacağının altını çizdiler. Eğitimleri boyunca gerek okulda, gerekse günlük hayatta kendilerine yardımcı olan Bayburtlulara gazetemiz aracılığı ile teşekkür eden Bayburt Üniversitesi’nin ilk mezunlarına başarılar diliyor, yolunuz ve bahtınız açık olsun diyoruz.  

410 Bayburt Üniversiteli

Yolunuz ve bahtınız açık olsunEğitim Fakültesi’nden 160, Meslek Yüksekokulu’ndan 250 olmak üzere toplam 410 öğrenci, Bayburt Üniversitesi’nin ilk mezunları oldu. Mezun olan öğrenciler ile yaptığımız kısa görüşmelerde üniversite eğitimlerini başarı ile sonuçlandırmalarının yanı sıra Bayburt Üniversitesi'nin ilk mezunları olmalarınında kendileri için ayrı bir gurur olduğunu söylediler. Öğrenciler Bayburt'ta bir çok anıları bulunduğunu, yaşamlarının geri kalan bölümlerinde Bayburt'u unutmalarının mümkün olmayacağının altını çizdiler. Eğitimleri boyunca gerek okulda, gerekse günlük hayatta kendilerine yardımcı olan Bayburtlulara gazetemiz aracılığı ile teşekkür eden Bayburt Üniversitesi’nin ilk mezunlarına başarılar diliyor, yolunuz ve bahtınız açık olsun diyoruz.

 


Yolunuz ve bahtınız açık olsun...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler: 

Bir rüya gerçek oldu… İlk tanıtım elçileri Türkiye’ye dağıldı…

“Benzeyerek değil, çeşitlilik katarak bütünleşin…”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.