2017 SODES programı için bilgilendirme toplantısı

Sosyal Destek Projesi (SODES) bilgilendirme toplantısı yapıldı.

2017 SODES programı için bilgilendirme toplantısı
Bayburt Postası - Sosyal Destek Projesi (SODES) bilgilendirme toplantısı yapıldı. Gençlik Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen programa Vali Yardımcısı Tamer Kılıç, Aydıntepe Kaymakamı Selçuk Haskırış, Demirözü Kaymakamı Ali Erdoğan, kamu kurum müdürleri, STK temsilcileri ve ilgililer katıldı.

Vali Yardımcısı Tamer Kılıç, toplantıda yaptığı konuşmada, istihdam, sosyal bileşenler ile kültür sanat ve spor bileşenleri olmak üzere 3 ana başlıkta SODES projeleri gerçekleştiğini, özellikle dezavantajlı kesim yaşlılar, engelliler, kadınlar ve çocuklar için bu proje sayesinde yeni imkânlar oluşturulduğunu söyledi.

Kılıç, şöyle devam etti:

"Sizlerin geçmiş yıllarda yaptığı gibi 2017 yılında da kapsamlı, faydalı ve nitelikli projeler yapacağınıza inanıyorum. Bu anlamda ihtiyaç duyacağınız desteği Valilik SODES Proje Birimi çalışanlarımızdan gerek teknik anlamda, gerekse proje bilgilendirmeleri konusunda sizlere yardımcı olacaklardır. Yapmanız gereken bu süreci iyi takip ederek, uzmanlarımızla sürekli iletişim halinde olmanız." 

SODES Birim Koordinatörü Arif Erkul ise, 2017 SODES Uygulama Usul ve Esasları hakkında yaptığı sunumda 23 Şubat itibariyle başlayan başvuru sürecinin 16 Mart Perşembe günü saat 17:00 itibariyle son bulacağını SODES kapsamında kamu kurum ve kuruluşları, il/ilçe özel idareleri, belediyeler, mahalli idare birlikleri, üniversiteler, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının başvuru yapabileceklerini belirtti.

Yoğun bir katılımın olduğu SODES bilgilendirme toplantısı, sunumun ardından soru-cevap kısmının ardından son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.