Demir Bilek ile harbi sohbet (Röportaj)

Tuncay Başaran ile röportaj için Avrupa Şampiyonası öncesinde sözleşmiştik. Şampiyona dönüşünde kendisini önce bizler ağırladık.  Daha sonra ise o bizi kamp yaptığı çalışma ortamına götürdü. Takılmalar, anılar, sitemler, mutluluklar, başarılar, madalyalar derken ortaya güzel ve keyifli bir sohbet çıktı. Tüm sorularımıza içtenlikle cevap veren Tuncay, zaman zaman bilek güreşini tarif ederken canımızı yaktı. Kimi zamanda numaradan yenilerek bizleri onure etti. Taktikler vererek bizleri de bilek güreşine ısındıran Tuncay ile sohbetimizin sonunda, ortaya oldukça keyifli bir söyleşi çıktı. Cuma ilk bölüm, kaçırmayın…1. BÖLÜM: “Tuncay, senden çok iyi bilek güreşçisi olur…”

Demir Bilek ile harbi sohbet (Röportaj)

Tuncay ile sohbetimizin sonunda, ortaya oldukça keyifli bir söyleşi çıktıTuncay Başaran ile röportaj için Avrupa Şampiyonası öncesinde sözleşmiştik. Şampiyona dönüşünde kendisini önce bizler ağırladık.  Daha sonra ise o bizi kamp yaptığı çalışma ortamına götürdü. Takılmalar, anılar, sitemler, mutluluklar, başarılar, madalyalar derken ortaya güzel ve keyifli bir sohbet çıktı. Tüm sorularımıza içtenlikle cevap veren Tuncay, zaman zaman bilek güreşini tarif ederken canımızı yaktı. Kimi zamanda numaradan yenilerek bizleri onure etti. Taktikler vererek bizleri de bilek güreşine ısındıran Tuncay ile sohbetimizin sonunda, ortaya oldukça keyifli bir söyleşi çıktı. Cuma ilk bölüm, kaçırmayın…1. BÖLÜM: “Tuncay, senden çok iyi bilek güreşçisi olur…”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.