Protokolden başsağlığı mesajları

Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Diyarbakır-Lice karayolundaki Mermer Jandarma Karakoluna PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit askerler için taziye mesajı yayımladı.

Protokolden başsağlığı mesajları
Bayburt Postası - Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Diyarbakır-Lice karayolundaki Mermer Jandarma Karakoluna PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit askerler için taziye mesajı yayımladı.

Bayburt Valisi Yusuf Odabaş'ın Diyarbakır'daki hain saldırıda şehit düşen Halil Türkoğlu için bir taziye mesajı yayınladı. Odabaş'ın mesajı şöyle:

"Diyarbakır’ın Lice İlçesinde terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda şehit düşen Kaleardı mahallesinde ikamet eden 1988 doğumlu Astsubay Üstçavuş Halil Türkoğlu şehit olmuştur.

Bugün Diyarbakır’dan Erzurum’a, Erzurum’dan da Bayburt’a getirilecek olan Şehidimizin naaşı 26.03.2016 Cumartesi günü öğlen namazını müteakip merkez Yakutiye camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Şehit Osman Tepesindeki Şehitlikte son yolculuğuna uğurlanacaktır.

Vatanı ve bayrağı için canını seve seve feda eden başta Şehidimiz Halil Türkoğlu olmak üzere Şehadet şerbeti içen tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, ailesine ve milletimize baş sağlığı diliyorum."

Belediye Başkanı Memiş ise mesajında, PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda 3 askerin şehit olduğu, 22 askerinde yaralanmasının yüreklere ateş gibi düştüğünü belirterek, bu hain saldırıyı en şiddetli şekilde kınadığını bildirdi.

Saldırıyla birlikte terör örgütünün kukla olduğunu bir kez daha ortaya koyduğunu ifade eden Memiş, açıklamasında şunları kaydetti:

"Bir kez daha haykırmak istiyoruz ki kardeşliğimizi bozamayacaksınız. Vatanımızı bölemeyeceksiniz ve çıktığınız bu şer yolda helak olup gideceksiniz. Çünkü zalimler her zaman kaybetmeye mahkumdur. Bu duygu ve düşüncelerle şehidimiz Halil Türkoğlu ile diğer şehitlerimize Allan'tan rahmet acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimize ise Yüce Rabbimizden acil şifalar vermesini niyaz ediyorum."

Bayburt Üniversitesi Rektörü Selçuk Coşkun ise terör örgütüne tepki göstererek, "Diyarbakır'daki alçak saldırıda hayatını kaybeden hemşehrimiz Halil Türkoğlu kardeşimizin şehadet haberini derin üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Bu hain saldırıyı en şiddetli bir şekilde kınıyor, şehit düşen Halil Türkoğlu'na Allah'tan rahmet ailesine, yakınlarına, Bayburt'umuza ve milletimize başsağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
Şehit Halil Türkoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.