Şehidimiz baba ocağında

Diyarbakır-Lice karayolundaki Mermer Jandarma Karakoluna PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş Halil Türkoğlu'nun cenazesi memleketi Bayburt'a geldi.

Şehidimiz baba ocağında
Bayburt Postası - Diyarbakır-Lice karayolundaki Mermer Jandarma Karakoluna PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş Halil Türkoğlu'nun cenazesi memleketi Bayburt'a geldi.

Diyarbakır'daki törenin ardından Erzurum'dan kalkan askeri helikopterle Genç Osman Stadyumu'na getirilen Türkoğlu'nun Türk bayrağına sarılı naaşı, askerlerin omuzunda ambulansa taşındı. Türkoğlu'nun naaşı daha sonra Bayburt Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Öte yandan, Türkoğlu'nun şehit olduğu haberini, Kaleardı Mahallesi İspir Yolu Caddesi'nde ikamet eden ailesine, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri ile askeri görevlilerin verdiği öğrenildi.

Türkoğlu'nun şehit haberinin duyulmasının ardından ailenin yakınları ile komşuları eve gelerek taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit Türkoğlu'nun cenazesi, yarın Yakutiye Camisi'nde düzenlenecek törenin ardından Şehit Osman Mezarlığı'nda toprağa verilecek.AA 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali ALP 8 yıl önce

17.000 TL maaş alan, sadece iki yıl görev yapsa en yüksek mertebeden emekli olabilen, yılda ücretsiz 8 diş implantı yaptırma hakkına sahip, her türlü trafik cezasından muaf, kendisi ve tüm ailesi ölünceye kadar sağlık hizmetlerini istediği hastaneden hiçbir ücret ödemeden alabilen, bu kadar avantajın yanında kendi ticari işlerini de aynen devam ettirebilen, istediği ihaleye katılabilen, cinayet işlemediği sürece dokunulmazlığı olan, cep telefonu faturası sorgusuz, sualsiz devlet tarafından ödenen, kendisi ve ailesine ömür boyu kırmızı pasaport tahsis edilen, adeta sanki ülkede bir kast sistemi varmış gibi gittiği heryerde vip karşılanan, bedava denebilecek kadar ucuza en iyi yemekleri yiyen, yine aynı şekilde kadın erkek kuaför hizmetinden kendisi ve ailesi çok ucuza yararlanabilen, ülkede artık en alt kademedeki bir iş ilanında bile üniversite mezunu şartı aranırken bu göreve gelmek için öyle bir şart aranmayan kişilerden 5-10 tanesi de çıkıp "ya arkadaş, bu kadar ayrıcalık da biraz çok, bu halka karşı ayıp olmuyor mu?" diye sormuyor, gündeme getirmiyorsa, o insanların durakta belediye otobüsü beklerken ölen, yaralanan kişileri ve onların ailelerini anlamaları, tekrar böyle bir olay olmaması için canla başla çalışmaları mümkün değildir.
Sağı, solu, iktidarı, muhalefeti fark etmesizin çıkıp da "bu kadar ayrıcalığımızın yanında sürekli insanların şehir merkezindeki terör saldırılarında katledilmelerini önleyemedik, iktidar/muhalefet olarak görevemizi yerine getiremedik" diyerek istifa etmeyen her kim varsa benim için tek tek hepsinin eli kana bulanmıştır.Allahım mekanını Cennetin en güzel köşesi eylesin kardeşim.Nur içinde yat.

Avatar
Vatan 8 yıl önce

Gün Birlik olma günüdür fitne yazılar yazıp milleti zehirlenmeye çalışanlara dikkat edin lütfen ...Allah bu şeytani birleşimlere fırsat vermesin inşAllah...

Avatar
Of of of 8 yıl önce

2 ayda 2 vatan evladımızı şehid bir kızımızı da teröre kurban verdik. Her şey çok güzel Bayburtlu uyumaya devam. Vatan evlatlarını bombalarla dolmasına imkan tanıdıkları topraklarımıza kurban olarak gönderip 40-50 koruma aracıyla gezenler bu durumdan acaba hiç haya ederler mi?

Misafir Avatar
Of of of 8 yıl önce @Of of of

Dikkat çektiğim noktayla yorumunuzun ilgisi yok. Hamaseti bırakın. O cephede anne tarafından dedelerimin üçünü birden kaybetmiş bir kuşaktan geliyorum. Size de hamasetini yapmak düşüyor.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
trabzon 8 yıl önce @Of of of

1915 *6 ay*yapılan savaşta,61 bin şehit verdik,ölenler şehit.!!,tir.,!!!,kazananlar ise
gazi,dir.,bu böyle biline.!!,( o kop savuması idi)

Beğenmedim! (0)
Avatar
NİLGÜN TUNCER 8 yıl önce

Türkoğlu ailesine ALLAH tan sabır evladımıza rahmet dilerim.

Avatar
kan ağlıyor ülke !!!! geri gel Kürşad !!!!! 8 yıl önce

Sizin suçnz oy verenlerin bu partiye tüm bu şehitlerin kanları elinize bulaştı.

Avatar
şerefsizler !!! 8 yıl önce

Bugünleri inşa eden yöneticilerimize şükürler olsun, çözüm süreci var olsun!!!, Allah belanızı versin.!

Avatar
BİRBİLEN 8 yıl önce

● ÇÖZÜM SÜRECİNİ KİM BAŞLATTI
●VALİLERE OPERASYON YAPMAYIN DİYE KİM EMİR VERDİ
●HABUR SINIR KAPISINDA TERÖRİSTLERİ KİM KARŞILADI İSE KURŞUN SIKANLAR KADAR GÜNAHKAR VE SUÇLUDUR. ŞİMDİ UTANMADAN BİRDE CENNET MEKÂN ŞEHİDİMİZİN CENAZESİNE GELİRLER.