O kavşak nihayet küçüldü

Esentepe Mahallesi'ndeki dev kavşak küçültülmüş bir şekilde yeniden inşa edildi.

O kavşak nihayet küçüldü
Bayburt Postası - Esentepe Mahallesi'ndeki dev kavşak küçültülmüş bir şekilde yeniden inşa edildi. Esentepe Mahallesi Kışla Çeşmesi bölümündeki üst geçide yapılan ve bulunduğu alana oranla büyük olduğu için mahalleli tarafından şikayet edilerek imza kampanyası başlatılan kavşak küçültülmüş bir şekilde yeniden yapıldı.

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında yapılan ve büyüklüğü ile dikkat çeken döner kavşak için mahalleliler imza kampanyası başlatmıştı. Şikayetleri dikkate alan Karayolları tarafından da kavşak söküldü. Yaklaşık 2 aydır atıl bir halde bekleyen kavşak geçtiğimiz günlerde nihayet yeniden yapıldı. Gazetemizin de gündeme getirdiği konu ile ilgili yeniden çalışma başlatan Karayolları, kavşağı yeniden inşa etti. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

Ne değişti. Sadece kuturu değişti. Ama kavşak aynı, alttan giden ana yol aynı. Ben derem kulağı o der ayağı misali.
Bir gün adamın birisi eşeğini köprünün altından geçirirken eşeğin kulağı ahşap köprüye alır ve adam başlar köprüyü keserle yontmaya. Oradan geçen devletin yetkilisi adama ne yaptığını sorar. Adam anlatınca devlet yetkilisi adama bağırır ki eşeğin ayaklarının altını boşaltsana. Ama bizim ki derki "ben derem kulağı o der ayağı".

Avatar
vatandaş 9 yıl önce

Vatandaşın yanı sıra siz Medyanında etkisi var.Sizlerde böyle vatandaşın sorunlarını herzaman gündeme getırerek olumlu kamaoyu oluşturmnızda şehre katkınız için teşekkürler