Helikopter pisti gibi kavşak yeniden ele alınıyor

Esentepe Mahallesi sakinlerinin isteği karşılık buldu.

Helikopter pisti gibi kavşak yeniden ele alınıyor
Bayburt Postası - Esentepe Mahallesi sakinlerinin isteği karşılık buldu. Yapıldıktan sonra tepkilere neden olan ve mahalleliler tarafından imza kampanyası başlatılan döner kavşak ile ilgili şikayetler dikkate alındı. 
  
Esentepe Mahallesi Kışla Çeşmesi bölümündeki üst geçide yapılan ve alana oranla büyük olduğu için mahalleli tarafından şikayet edilerek imza kampanyası başlatılan kavşak yeniden yapılacak. 

Bayburt’taki araç sahiplerinin tamamının şikayetçi olduğu kavşak için imza kampanyası başlatan mahalle sakinlerinden Mücahit Yayan (65) isimli vatandaş, durumu Bayburt Postası aracılığıyla kamuoyuyla paylaşmıştı. 

Yayan, yaptığı açıklamada, “Döner kavşak hacim olarak çok büyük ve özellikle kışın Esentepe mahallesinden aşağı inen araçlar için büyük tehlike. Yetkililerin gözünden kaçmış olması lazım. Burası kış memleketi yukarıdan aşağı doğru gelen araç kavşak nedeniyle direksiyonu sağa kırmak zorunda. Bu sırada buzlanmanın da etkisiyle kayan araçlar kavşağa çarpacak. Ben bir vatandaş olarak yaşanacak olumsuzlukların önüne geçmek için bu işe giriştim. Bunun önüne geçmek için imza kampanyası başlattık. Şikayetlerimizi ve döner kavşakla ilgili talebimizi Trabzon Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne ulaştıracağız” demişti.

Mahallelinin talebini haklı bulan Trabzon Karayolları Bölge Müdürlüğü, önümüzdeki günlerde döner kavşağı yeniden ele alacağı öğrenildi. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
karayusuf 9 yıl önce

bunu buraya yappana yaptırana yazıklar olsun kimse hesapta sormuyo ya nasıl memleket burası

Avatar
bayburt 9 yıl önce

nasıl insanlık ya birisi gece gormese arabası canı olur ya yazık yaaaaa

Avatar
vatandaş 9 yıl önce

Şükür ki yanlış bir iş olduğunu gördüler sese kulak verdiler.Belediye yada karayollarını mühendisleri yok mu onlara bırakın bari güzel bi iş çıksın ortaya.

Avatar
bayburt 69 9 yıl önce

Şu bayburtta mühendislerin calisması mi yasak yokda stejyerlere mi yaptiriliyor bu isler. Adam akilli bir is yapildigi yok. Saat kulesini de yapip soktunuz. Para fazla geliyor sanirim

Avatar
sebahattin 9 yıl önce

bahtı kara memleketimiz kim ne yapsa kanan memleketimiz nezaman tekrar ilçe olacağığ
hakkını rızkını aramayan saf memlektimiz tek bir tarihi ese kalesi olan ve bakımsız< wc
olarak kullanılan memleketimiz..........