KÖYDES çalışmaları değerlendirildi

2015 yılı KÖYDES Projeleri uygulamalarının genel değerlendirilmesi yapıldı.

KÖYDES çalışmaları değerlendirildi
Bayburt Postası - 2015 yılı KÖYDES Projeleri uygulamalarının genel değerlendirilmesi yapıldı. Özel İdare Toplantı Salonu'nda Vali Yusuf Odabaş başkanlığında gerçekleşen Tahsisat Komisyonu toplantısına Vali Yardımcıları Ali Gökay ve Abdulhamit Karaca, Aydıntepe Kaymakamı Yeliz Yıldızhan, Demirözü Kaymakamı Zihni Yıldızhan, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut Çevre ve Şehircilik Müdürü Hasan Saka, İl Sağlık Müdürü Zülkarni Özbek, İl Özel İdaresi ilgili birim amirleri ve teknik personel katıldı.

Toplantıda 2015 yılı KÖYDES Programının yıl içerisinde yapılan tüm çalışmaların her hangi bir aksaklığa meydan verilmeden sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için bilgilendirme ve değerlendirme yapıldı.

Anahtar Kelimeler:
Bayburt KÖYDES
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.